Herkese merhaba Sıkıntılı bir dönem sonrası nihayet Cengiz in ağabeyi Çetin abimizin Ankara ya gelmesini bahane edip bir organizasyon yaptık. Pazar sabahı yola koyulurken kutularda kefal için te tük işe yarar fly vardı. Ben ev değişikliğinden dolayı bağlayamadım Cengiz işten başını alamadı ama umurumuzda da değildi. Çetin ağabey için antrenman diye yola koyulduk sabah 8 de. Hava fena değildi. Suyu ilk gördüğüm anda içim cızzzzz etti. Seviye çok uygun ve su berraktı. - İyi bir gün olacak çook balık yakalayacağız dedim. ( ama yem sorunu hala kafamda) Arabadan indik hemen kuşandık. Çetin ağabeyin hazırladığı ekmek araları, içecekler, yağmurluk vs düştük yola. Yaklaşık 3 km ilerledik dere boyu ve başladık çalışmaya. İlk bölgeden 2 balık aldım ve ilerlemeye başladık. saat 11 suları heyecan başladı sadece şunu söyleyeyim 25 dak gibi bir zamanda uzunluğu 50 metre kadar derin bir akardan 30-40 cm arası 15 balık aldım. Toplamda 50 nin üzerinde balık yakalandı ve hepsi suya iade edildi. Çetin abimiz atışlarını ilerletti ve iyi bir kasna yakaladı. İyi konsantre olmam sayesinde hiç yem zayi etmeden 2 adet yemle avı tamamladım. Yağan yağmurla geri döndük. Çook güzel bir gündü. Daha iyilerini sizler için diliyorum. Fotoğrafını aldığım ve Cengiz in kaydettiği videolardan şu an için hazırlayabildiklerimi paylaşıyorum. Saygılarımla Rastgelsin http://www.dailymotion.com/kartal-06#video=xuieeu http://www.dailymotion.com/video/xuif4d_mvi-2173
Keyifli bir av olmuş, fotograflar çok küçük gözüküyor keşke daha büyük olarak görebilseydim. Video da var sanırım, evden izleyeceğim, dahasına rastgelsin. ******************************************************************** Fotograflar büyük olarak çok daha güzel olmuş. Harika kareler, teşekkürler. Niceleri rastgelsin. ********************************************************************** Videoyu şimdi izledim. (19:56) Gerçekten nefis, çok keyifli bir avcılık yapmışsınız. Doğa da harika. Nicelerini dilerim.
Bir Ankaralı olarak sizinle gurur duydum. Esasen Ankaralı avcılar tatlısuda hep lider konumlarını muhafaza etmişlerdir. Rahmetli Esen abininde katkıları çok büyüktür. Tebrik ederim. Sevgimle kalınız
Teşekkür ederim düzeltmeleri yaptım Birazdan bir video daha yükleyeceğim güleceksiniz Daha iyileri Rastgelsin
Teşekkür ederiz büyüğümüz olarak bizi onurlandırdınız. Daha yeni başlıyoruz. Fly ile kasna ve ala dışındada avlar yapma çabasındayız. Saygılarımızla. Rastgelsin
Bu güzel avını ve kasnaları tebrik ederim, ayrıca çok güzel fotoğraflar ise bir sanat olmuş, ellerine sağlık Birol kardeşim, Ankara daki dostlara selamlar, sevgiler.
Teşekkür ediyorum Orhan Ağabey. Bizi onurlandırdınız Sağolun. Selamınız başımız üstüne. Saygılarımla Rastgelsin.
Teşekkür ederim. Bayramda hava bu şartlarda devam ederse bir uğurlama daha yaparız diye umud ediyorum. Rastgelsin