Aşağıda yapmış olduğum kurbağanın fotolarını ekledim. amacım, bu sahte ile kasna avlamak.. upload foto
Görüntüsü güzel, aksiyonuda görüntüsü kadar iyi olursan, neden olmasın derim? Başarılar dilerim. rastgelsin.
Doğruya doğru, eğriye eğri... ben beğenmedim. Ama Ferdi kardeşim haftaya "beğenmediğin sahtenin marifetleri" diye rapor açarsa da şaşırmam. Neticede balıkların beğenmesi önemli olan.
eline sağlık ferdi. yapım tekniğini beğendim, eğer içine ağırlık koymasaydın, aksiyonu daha iyi olurdu. birde gaga eklersen aksiyonu arttırabilirsin. her daim rasgele.
ters dönmezse iyi. ağırlığı biraz daha alta verip altını da kayık gibi olsa dönme şansı biraz daha az olur die düşünüyorum sanki böyle dönecek gibi duruyor. boyası da mükemmel olmuş. bayağı gerçekçi duruyor elinize sağlık.
Beğenir yahu niye beğenmesin teşekkürler Allah'tan hedef balığım değilsin abi, yoksa hayatta tutamazdım seni bu sahteyle Teşekkürler, ağırlık dengesinin olması için koydum. su üstü olarak düşündüğüm için gaga eklemedim. onun yerine burun kısmına açı vererek suya dalıp dalıp çıkmasını hedefledim. teşekkürler. inşallah döne döne gelmez. ağırlığı alt kısma mümkün olduğunca yakın koydum ama denemedim hali hazırda.
Çekerken dönmesinden korkuyorum. bir de genişliği 18 mm. aksiyonu bozmadan daha ne kadar inceltilebilir konusunda şüphe duyduğum için yapamadım.