hocam bu balıkları alimallah temüzlerüz sennen ellerinden öperin gaş ta yolunuz gözleyon sevgüler saygular.
balon değerli dostlar bu balon balığı baya bi iğnemi yedi 11+11+11 bende kendisini ipe taktım kedilere yem ettim.aslında çelik bedeni bile nasıl ısırdı bi bilseniz.bunların yüzünden ne turna ne barakuda nede lambuka alabiliyoruz..yemi ısırdığını dahi anlayamıyoruz.çekiyoruzki iğneler gitmiş.ayrıca mesajlarımız şifreli değil koyu kastamonuca.
[QUOTE QUOTE] Çiçekler, güller, güneş. Dün gece eksi 32 derece "sıcaklık" görmüş bu gözler, bu resim karşısında ne desin bilmem ki?
hocam sonunda denizlerden sanal aleme de atlayıverdim.valla bayramda aldığımız lambukalar hakikaten çok güzeldi,tekne gezisi,deniz,güneş,hayri usta,mehmet,ötcann ve tabiki siz ve ailelerimiz..balık ve balıkçılık konusundaki derin tecrübelerinizle bize örnek oluyorsunuz,sizi dinlemek çok keyifli,sanki balık çeker gibi anlatıyorsunuz,yaşıyorsunuz bir bakıma..bu arada öz gastamonulucayı da kapıcam sayenizde..saygılarımla..
renkleri balon balığının çok güzel renkleri var.denizden çıktığında öyle güzel görünüyorki size anlatamam.ancak diş gıcırtısı.tam 30 dakika sürdü.sanki testere ile birşey kesiyormuş gibi sudan çıktığında çok şiddetli gıcırtılar duyuluyor.tahminim bunun asıl nedeni diş yapısıyla ilgili.tamamen sert ve bütün bir kemik gibi.sanki bir kerpeten adeta.