Ben ve arkadaşım Volkan cumartesi tekne gezisindeydik, eşlerimiz ve çocuklarımız ile geçirdiğimiz bu güzel turun yanında tabi ki gizliden içimizi kemiren bir balık tutma hevesi de vardı. Kaşıklı ve çaparili takımlarımızdan oluşan oltalarımızla sırtılarımıza başladık, av sonunda 4 tane iri palamut aldık, havanın biraz bulutlu olması aslında tam da balık havası dedirtiyordu, yalnız gezi teknelerinin biraz fazla süratli gitmesi çok daha fazla balıkla dönmemizi engelledi, aldığımız 4 balık toplam, 3 kiloya yakındı.Tüm balık sevdalılarına, Kastamonulu hemşerim Mehmet DEMİRÖRS hocama ve Kıbrıs'taki sevgili balıkçı üstadım Kandemir abime sevgiler. Kaş, Üçağız ve Kekova'dan da güzel görüntüler sunuyorum size, inşallah bu güzel doğa hiç bozulmaz, kekovada küçük bir kedi de kısmetimizden nasiplendi.
Ve zaten sürat yüzünden yakalabilinmiş olması lazım yazılı yavrularının değil mi usta yanlış mı biliyorum Manzaralar gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkürler.
Akdenizin en güzel yerleridir demre,Üçağız kaş kıyıları.Fırsat olsada bi gidip görebilsem eski memleketimi
ustalardan ellerinize sağlık değerli komutanım.öğreneceğimiz çok şey var ustalardan daha.biz henüz yolun başındayız. biyoloji lisansına yeni başladık.hele okul bi bitsinde yüksek lisansı öyle yaparız.darısı büyük yazılı orkinoslara inşaallah.kasımda kılıç başlar hazır ol.buradan ustalarımıza kılıçtada gaf yapmayalım aman...saygılarımla.
Kaş'ta Mehmet DEMİRÖRS hocamdan başka usta tanımam Değerli Mehmet Hocam ustalıklarınızı burda anlatmaya kalksak sığmaz, tevazu içerisindesiniz gene, büyük ustasınız Kaş'ta sizden başka da usta tanımam Kaş'a gelen balık sevdalılarının Mehmet DEMİRÖRS hocamı bulmalarını tavsiye ederim her zaman.