Selam aranıza yeni katıldım, Bir süredir kastamonudayım ve balık tutma aşkıyla yanıp tutuşuyorum Çevreyi pek tanımıyorum beyler barajına çok yakınım, 16 haziran çok uzak görünüyor bekleyemeyeceğim sanırım Bu ayda (Mayıs) buradan hangi balıkları tutabilirim yasal olarak. Gökkuşağı alabalığı yada turna çıkar mı? Yada önerebileceğiniz balık avı için yerler var mı? Akarsu göl uzak yakın farketmez kastamonu il sınırları içinde olması kafi Alabalık, Turna yayın yada sudak için önerebileceğiniz yerler varsa paylaşırsanız çok sevinirim doldum iyice ancak balık avında kafa dinleyebiliyorum yardım lütfen
devrekani cayında tatlı su kefalı yakalayabılırsın.akıntının gectıgı yerlerdekı tasların altındakı boceklerı takarsan(bıraz tıpsız bocekler ama hıc zararı yok)balık akıntıda duramayacagı ıcın tam akıntının agzına saklanır bu bocekler 4-5kglık kayaları kaldırdıkca kayaya yapısmıs olarak bulursun balık bunlara bayılır.sımdılık bu kadar yeterlı
ayrıca fazla alabalık bırakmıyolar hala dınamıt ağ balıkotu kullanan cok canlı var (ınsan demıyorum ben bu canlılara)onun ıcın en garantısı soledıgım balık
Sağolasın ''hediyeci82'' verdiğin bilgileri hafta sonu pratikte uygulayacağım inşallah. Böcekler için eldiven kullanırım çok biçimsiz değillerse