Kastamonu balık avı yardım

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında ayaz19 tarafından paylaşıldı.

1. ayaz19

ayaz19 can

Selam aranıza yeni katıldım, Bir süredir kastamonudayım ve balık tutma aşkıyla yanıp tutuşuyorum :)

Çevreyi pek tanımıyorum beyler barajına çok yakınım, 16 haziran çok uzak görünüyor bekleyemeyeceğim sanırım :rolleyes:

Bu ayda (Mayıs) buradan hangi balıkları tutabilirim yasal olarak. Gökkuşağı alabalığı yada turna çıkar mı? :confused:

Yada önerebileceğiniz balık avı için yerler var mı?

Akarsu göl uzak yakın farketmez kastamonu il sınırları içinde olması kafi :cool:

Alabalık, Turna yayın yada sudak için önerebileceğiniz yerler varsa paylaşırsanız çok sevinirim doldum iyice ancak balık avında kafa dinleyebiliyorum yardım lütfen :eek:

2. hediyeci82

hediyeci82 ERSİN COŞKUN

Favori Kamış:
    shımono carbo master3,30
    Favori Makine:
    shaekespearesalt spınnıng2203-070
    En İyi Avı:
    turna 5,4kg.kofana 2,1kg
    devrekani cayında tatlı su kefalı yakalayabılırsın.akıntının gectıgı yerlerdekı tasların altındakı boceklerı takarsan(bıraz tıpsız bocekler ama hıc zararı yok)balık akıntıda duramayacagı ıcın tam akıntının agzına saklanır bu bocekler 4-5kglık kayaları kaldırdıkca kayaya yapısmıs olarak bulursun balık bunlara bayılır.sımdılık bu kadar yeterlı:)

3. hediyeci82

hediyeci82 ERSİN COŞKUN

Favori Kamış:
    shımono carbo master3,30
    Favori Makine:
    shaekespearesalt spınnıng2203-070
    En İyi Avı:
    turna 5,4kg.kofana 2,1kg
    ayrıca fazla alabalık bırakmıyolar hala dınamıt ağ balıkotu kullanan cok canlı var (ınsan demıyorum ben bu canlılara)onun ıcın en garantısı soledıgım balık

4. ayaz19

ayaz19 can

Sağolasın ''hediyeci82'' verdiğin bilgileri hafta sonu pratikte uygulayacağım inşallah. Böcekler için eldiven kullanırım çok biçimsiz değillerse :)