kaulbarsch belasi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Ercann68 tarafından paylaşıldı.

1. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    arkadaslar bu balik ile basimiz belada gittigim avlakta genelikle solucanla avlaniyorum ama bu balik gelip kancayi komple yutuyor kücücük agzi var ama komple yemi aliyor yilan baligi icin olta atiyorum ne tavsiye edersiniz bu baliktan kurtulmam icin

banghead

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bu bir sudak yavrusuna benziyor

3. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Ne güzel bir balık ilginş ilk defa görüyorum deniz balığımı bu üstad

4. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    ufuk bu bi tatli su baligi tatli su levreginin bi cesidi ama tam bir bas belasi

5. köstereç

köstereç Cengiz Yalçın

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    Shakspire
    En İyi Avı:
    5,5 kg aynalı sazan
    Kıymetli kardeşim çok kaliteli bir balıktır. Ne yılan balığı. Bir kaç sene sonra bunların kiloluklarını tutarsın. Tatlısuyun 1 numaralı balığıdır. Hayırlı olsun. Göletinize altın atmışlar bence diye düşünüyorum.

6. oktopus

oktopus

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Levrek 4300 gram
    Bence de Vedat Bey hakli, kücük boy bir sudak (Almancasi: Zander) gibi duruyor resimdeki balik. Eger öyleyse yatip kalkip dua edin de, avlakta yerli hale gelsin. Cünkü hem yakalamasi cok zevklidir, hem de eti son derece lezzetlidir. Turna kadar da vahsi olmadigi icin baska baliklarin popülasyonu üzerinde o kadar büyük bir baski yapmaz genelde.

7. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    arkadaslar bu kesinlikle bir sudak (zander) degil kaulbarsch dedigim gibi tam bir bas belasi balik burdaki yasli balikcilarla muhabbet ettim adamlar bunun icin yemlik balik bile olmaz diyorlar :)

8. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    Trakya levreği (Gymnocephalus cemua), Percidae familyasına ait bir tatlı su balığı. Trakya'nın Karadenize akan, ağır akışlı akarsularında ve bunların denizde oluşturduğu acısu bölgelerinde yaşar. Boyları 18-35 cm ulaşır. Balık yumurtaları, kurtlar, küçük kabuklular ve sinek larvaları ile beslenir. Oburluğu diğer balıkların besinleri, yumurtaları ve larvaları için zararlıdır. Eti lezzetlidir. Üreme zamanı Nisan ve Mayıs aylarındadır.

wikipedia