Doga benim en büyük tutkum. Kendimi huzurda hissettigim yegane ortam. Balik tutmak ve doga sporlari da hayatimin önemli bir kismini olusturuyorlar. Kayakla balik tutma sayesinde 2 farkli doga sporunu bir arada yapma keyfini cikariyorum. Zaman icinde cektigim birkac kareyi asagidaki linkde sizlerle de paylasmak istedim. Bir kisimini daha önceki av raporlarimdan hatirlayacaksiniz. Karelerden keyif almaniz ümidiyle.. Münih'ten selam ve sevgilerimle.. http://www.uccrow.com/2012/index.php/kayak-fishing
Ahmet Tekin adli arkadasim bu avlarin hepsinin hikayesini av raporlarimda bulabilirsin.. Buradaki fotograflari tek tek aciklayamayacagimi anlayisla karsilamalisin.. Bir de tamam kanon var, yakalamissin baliklari biraz yanlis bir üslup sanirim... Ben buraya bu resimleri hava atmak icin koymuyorum! Ifadenle nette krallari varsa bu fotograflarin ,onlara bakarsin dostum!
Sevgili Ugur teşekkürler .. kardeşim görmek be bakmak farklı şeylerdir.. burdaki görüntülere de herkes farklı bakar..kimisi ilk bakışta balıgı görür kimisi başka şeyleri görür..ben başka şeyleride görüyorum.. eline emeğine saglık ..
Sergilerinden birinde, acayip renklerin ve biçimlerin sarmaş dolaş olduğu, altında “Balık” yazan bir resme, alık alık bakan ve bir türlü aradığı balığı göremeyen bir seyircinin, biraz da çıkışarak “Üstad, bunun neresi balık?” diye sorması üzerine Picasso, adama balık pazarında değil, resim sergisinde olduğunu hatırlatmak istercesine “O balık değil, resim” der. Aleyküm selam dostum, yüreğine sağlık.
Dostum,eline emeğine sağlık.Hepsi birbirinden güzel kareler,bu arada o kanoya kendin,üç ayrı takım,malzemeler,ve balıkları sığdırıyorsun ya helal olsun sana .Güzel avların ve resimlerin devamını merakla bekliyoruz,rastgele...
Gerçekten çok şanslısınız hem balık hemde malzeme açısından bizim buralardaki bir amatör balıkçının rüyası diyebilirim.Eleştirileri boş ver keyfine bak.Bol avlar.
Cok sagol Muvaffak Abi.. Sagolasin Ibo. Umarim en kisa zamanda hayallerin gercek olur.. Nuri Abim, paylasmaktan keyif alan bir insanim. O kayagi alana kadar burada da hep beraber kac konu actik, kac kez yorumlar yazdik. Sisme botlarla basladik, kiralik kayiklarla devam ettik..Tarttik, ölctük, bictik bir karar verdik. Avlarimizi, görüslerimizi paylastik. Adamin biri destursuz cikip geliyor, bir de fircaliyor. Tüm keyfimi aldi götürdü acikcasi.. Neden resimlere aciklama yazmamisim da, tamam kanom varmis balik da tutmusum da nerdeymis hikayeleri.. En güzeli de en krali varmis nette bu fotograflarin.. Hay Allah'im ya Rabb'im.. Paylastigima, paylasacagima bin pisman oldum.. Keske konuyu tamamen silebilseydim.. Sagolasin Okan dostum.. Cok sagol Yusuf Abi..
inşallah daha büyük kano alırsın hatta, tekne... yok vazgeçtim , yat.. amin.. (olupta paylaşmıyan var ) ..
Muvaffak Abi, inan o kayagin bana verdigi keyfi dünyanin en güzel teknesine degismem O suyun üstündeyken balik tutayim, tutmayim dünyanin en mutlu insani benim
Tamam o zaman temennimi değiştiryorum birtane daha olsun lacivert olsun ..bu senenin anlam ve önemini belirten bir birliktelik olsun..