Kayık Almayı Düşünüyorum

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında ihsan1987 tarafından paylaşıldı.

1. ihsan1987

ihsan1987 ihsan

2. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Bence ucuza para verme, kaliteye para ver.

İlla ki tekne ile avlanacaksan daha iyi bir tekne bak, paranın kıymetini bil.

Neden mi böyle diyorum ? ben aldım yalovadan tekne hiç memnun kalmadım.

Bence kıyı avı da çok güzel, kıyıdan 100 -150 mt ye iyi bir olta ile atabilirsin.

3. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    İlgilenebilirseniz Ahşap tekne almanızı tavsiye ederim.Ahşap tekne bana daha oturaklı ve daha güvenli geliyor.Haa paraya kıyıp 6.5-7 metrelik kamaralı bir fiber alabiliyorsanız da iyi olur.

4. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Daha önce 5-10 kere tekne ile çıkan biri için ahşap biraz ağır kaçar sanırım.
    Fiber sandal çok sallanır diye birşey yok . Benim 4 metrelik bir sandalım var gayet memnunum. Bulunduğun bölgede bol bol sandal kirala ve balığa çık . Farklı farklı kayıklarla . Bir iki ay içinde net fikrin oluşur. Bir iki ay çok uzun deme , sandalı nasipse ömürlük alırsın . 3 liraya aldığın sandalıda 2 liraya zor satarsın . O bakımdan bol bol deneme yap , sana uyan sandal kendi kendine ortaya çıkacaktır.

Ayrıca Kamuran arkadaşa da katılıyorum . 3 kuruş fazla olsun ama kaliteli ve yeni olsun . Yeni alamazsan da yeniye yakın olsun . Kimse gül gibi teknesini kolay kolay satmaz .

5. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Verdiğiniz linkteki sıfır,3.5 m tekne ,ebatıyla ve kalitesiyle amacınıza uygundur.Sizde bir tekne sahibi olun,ileride ya daha büyüteceksiniz ya da tekneye tövbe edeceksiniz:)

6. ihsan1987

ihsan1987 ihsan

Bizim burada denizde fazla dalga olmuyor.Çarşaf gibi.Bugün bir kaç tane fiber gördüm oturdukları yerden çok rahat balık tutan vardı.Fazla sallanmıyordu.

3.5 metrelik fiberi 2000tl ye alıyorum motoruyla beraber bir tanıdıktan.1 hafta denizde gitmiş.Yani sıfırmış.Motorun bir arızası varmış bir müddet sonra stop edermiş.Acaba masrafı ne tutar bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

7. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Motorun bir arızası,bir müddet sonra stop ediyor.Hımmm, ''30 liraya halolur.''

8. zizil_61

zizil_61 adem özmen

arkadaşlar trabzonda kayıkla avlanmaya gidenlere nasıl ulaşabilirim? yanına birini arayan, kiralık veren vs?