Uzun süredir Ege Denizi balığa çıkmamız için bize aman vermiyordu.Nihayetinde 17,08,2008 tarihinde havanın çok güzel olduğunu öğrenmiştik.Çok hızlı bir şekilde Kaynarpınar da buluşmak için site üyelerimizden Nadirsakoglu,Bambul ve ben buluşma saatini kararlaştırmıştık. Yolda yem için Narlıdere de mola verdik,buralarda 24 saat açık yemci bulabilirsiniz.Takım olarak klasik 3 lü 100 gr iskandil kurşunlu dip oltası kullanıldı.Sabah aksilikler,gecikmeler olsada ,oltalar 6.00 da suda idi.İlk yarım saat 45 dk içersinde aman allahım yağmur gibi patır,patır herkes Mercan çekmeye başlamıştı.Fırsat buldukça çekebildiğim resimler aşağıda... noyan ın eşi seçil de bu mercanlardan nasibini aldı. Noyan ın sırtı denemeleri sonuçsuz kalmıştı. Burak(steelrock) dediği gibi mercanın büyüklüğünü değil gelişini seviyoruz huzur içersinde ,güzel geçen bir avdan sonra ki halim... Not:Noyanın ve diğer arkadaşların çektiği resimleri eklemeleri halinde memnun olurum.
Ohh maşallah, livar kırmızıya bürünmüş mis miss Kutlarım ekibi, afiyet mercan olsun, istavritler de iştah açıcı bu arada
Vallaha istavtirleri Selma çekti.Günün ballı sı oydu zaten Garibim Noyan da bir ara teknede ki bir arkadaş ile sürekli birbirlerini yakaladılar.Allahtan yedek kayığımız geldi oraya geçtik te rahat rahat Noyanda mercanları almaya başladı
Senin hakkında değil di ama Noyan nın Adrasan da Seçil ile beraber yakaladığı Baraküda dan bahsetmişti ve beraber çektiğiniz sırtı nın iyi geçtinden bahsetmişti.
şahane pazar 17/08 pazar günü havanın da desteği ile çıkmış olduğumuz kaynarpınar balıkavımızda hem huzur,hem tatil ve hemde balık vardı. bizim için oldukça güzel geçen bir gündü. bu günde yanımızda olan sedat ve selmaya,bir telefonumuzla bizleri kırmayan gelen noyan ve seçile, hasan arkadaşıma,sedatın arkadaşı ve köfteleri güzel olanki tadı damağımızda kaldı ismet'e ve türkere, oğlum haydar ve ben teşekkürler eder, en kısa zamanda tekrar birlikte olmak isteriz. not: namık bir ara noya senden bahsetti valla iyi şeyler söyledi. senlende çıkmayı arzularız.
Sedat'cığım bakıyorum kıyıları unutmuşsun,ve doğru yolu bulmuşsun Artık kıyılardan av kesmez seni herhalde Ellerine sağlık güzel av ve güzel arkadaşlarla dolu bir gün
evet o livardan bana birşey düşmiyecek,aşkın(geneben) gibi bende tadına bakmadan aileye bırakıktım livarı
Sedat kardeşim güzel bir av günü geçirmişsiniz,darısı diğer hasret çeken arkadaşların başına.Bundan kelli seni başka avlar kesmez,derin suya devam.Rastgelsin.