Kayseri Bahçecik Barajinin Durumu

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında ONDER38 tarafından paylaşıldı.

1. ONDER38

ONDER38 ÖNDER

Arkadaşlar son günlerde Kayseri/Pınarbaşı/Bahçecik Barajına giden var mı?Baraj da buz var mı? Balık durumu nasıl acaba

2. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Bahçeciğe iki hafta önce gittim ve bundan sonra sezon açılana kadar gitmemeye karar verdim...Aşırı soğuk rüzgar ve oltalara hiç balık vurmadı...Sadece bana değil orada bulunan kimsede balık yoktu...

3. ONDER38

ONDER38 ÖNDER

teşekkürler.

4. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    kenardan at-çekte kullanılan tüm malzemeler
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    yakaladığımda heyecanlandıran balık
    yav arkadaslar acılmıs olan formu bıraz takıp ettım, acaba baraja balık avına gıden olmusmu dıye. ve neyazıkkı arkadasımız ve tarif ettiği kadarıyla bır kac kısı daha baraja sezon kapanmasına rağmen balığa gıtmısler. ılk önce sızlerı sirküleri takıp etmeye davet edıyorum. :confused:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Ocak 2009
  5. simendifer

simendifer Sennur

Nadir, daha önceki uyarı mahiyetli konunda verdiğin bilgiye istinaden öğrenmek istedim, orada çıkan balık, gökkuşağı alası mıdır? Yoksa bildiğimiz kırmızı benekli alabalık mı?

6. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Bahçecik barajında yetiştirme kafeslerinden kaçan Gökkuşağı alası var..Bunun haricinde Turna-Tatlısu Kefali ve Sazan bulunmakta...Şu anda Turna harici bu barajda bulunan diğer türler için kapalı sezon yoktur...Bakınız 2/2 tebliğ "Orman İçi Sular hariç Gökkuşağı alabalı dönem boyunca serbesttir.."

7. simendifer

simendifer Sennur

Teşekkür ederim, öğrenmek istediğim buydu Hakan. :) Bu durumda, bu konuyu açmış olan arkadaşın konusunu kaldırmak için herhangi bir sebebimiz bulunmadığı da ortada sanırım. Sevgili Nadir, konu açarak yaptığın uyarı için teşekkürler ama bu konuya, hal böyle iken müdahale etmemiz söz konusu değildir. Ancak hassasiyetin için teşekkür ederiz. Dilerim herkes bu konularda yeterince hassas davranır ve işin özünü öğrenme şansı yakalarız.

8. ONDER38

ONDER38 ÖNDER

Arkadaşlar sirküleri takip ediyoruz o bölgede gökkuşağı alası için açtık bu konuyu

9. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Hay allahım bana sirkülerden bahsediyorlar ya sirküleri ezberledik kardeşim biz...İlgili maddeleri kolluk kuvvetlerindende tarım köy işlerinden de iyi biliyoruz hatta yanlış ve yasak olan koşullar oluştuğunda bizzat kendimiz olaya müdahale ediyoruz

10. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    Sevgili sennur Form ılk acıldığında Gökkusağı alabalığı dıye acılmamıs, sadece barajdakı balık durumu sorulmus. Bır arkadasımızda cevap olarak gıttım ama balık yakalayamadım deyınce ve acıklama yapılmayınca ben konuda acıklama yapılması ıhtıyacı duydum. Kımseye sırkülerı öğretme gıbı saygısızlığım olamaz. Sonrasında formun gökkusağı alabalığı ıcın acıldığı yazılmıs. Zaten ozaman problem yok. Arkadaslar bızı aydınlatmıs oldu. Teşekkür edıyorum. Bu arada Hakan abı acıklamanız ıcın sızede teşekkür edıyorum.

11. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    Sevgili kubilay şahsın olarak sirküleri cok ıyı bılebılırsın. Bır avcı olarak da zaten bılmen gerekır. Yanlız bunu kolluk kuvvetlerınden ve dığer kurumlardan daha ıyı bıldığını beyan edersen bu kurumları küçümsemen ve rencıde etmen anlamına gelır. Teşekkür edıyorum. Rasygele