kayseri de av

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında hayri 38 tarafından paylaşıldı.

1. hayri 38

hayri 38 hayri savruk

Favori Kamış:
    shimanao kamış ryobi 6000 vi makina
    En İyi Avı:
    4.180 gr aynalı sazan 3,120 yayın
    merhaba arkadaşlar kayseri de son zamanlarda balığa giden varmı eğer balık çıkıyorsa nerde olduğunu öğrenmem mümkün mü herkese selamlar

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    tatlısu av raporlarını inceliyebilirsiniz;)

3. suleymanfakili

suleymanfakili yunus

hangi bölgesinde avlanacagını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz mesela ben develi bölgesi hakkında sana yardımcı olabilirim.

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    selam arkadaşlar

ben de neredeyse 6 senedir Kayseri.deyim ama iş güç derken bi türlü tatlısu avı yapma fırsatım olmadı. hep alışık olduğum üzere eve gittiğim zamanlar Didim.de ya da İstanbul.da hevesimi alıyordum. ama şimdi sitede Kayseri.de de balık olduğunu öğrendim. bana nerelere gidilebileceğini ve hatta giden arkadaşlardan müsait olduklarında beraber gidip gidemeyeceğimizi öğrenmek isterim.

5. Ati

Ati atilla

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Yayın 88 cm.
    Merhaba arkadaşlar Kayseri'de şu an av yapabileceğiniz tek yer bence Pınarbaşı Bahçecik barajıdır.onun harici yerlerde bundan sonra biraz zor bahçeciktede çok azaldı ama uğraşırsanız akşama kadar belki birşeyler olur şayetki kiralanmamış olsaydı şu an çok güzel gökkuşağı alabalığı ve turna olacaktı.Birde arkadaşlar birşey soruyum bu barajı kiralama işi Ankara'da veya İstanbulda da oluyormu.çünkü siteden takip ettiğim kadarıyla herkes sadece kaçak olarak ağ atanlardan şikayetçi bizde bir ara öyle onlarınan uğraşıyorduk şimdi onları mumla arıyoz desek yeridir.çünkü kaçak ağ atan gece atıyor az ağ kullanıyor gözden ırak yerlerde yapmaya çalışıyor falan filan ama kiralanınca durum değişti kiralayanda başkalarına kiraladı şimdi barajın heryeri ağ doldu ve 24 saat sudan çıkartmıyorlar ve ağları yüzlerce metre şeklinde.Ankara ve istanbuldan arkadaşlar cevap bekliyom kiralama işi ile ilgili çünkü bu kış bu kiralama işi ile ilgili çalışma yapmayı düşünüyoz iptal ettirmek için oda gücümüz yeterse bir imza kampanyası veya başka şekilde birşeyler yapmaya çalışacağız. Herkese Selamlar.

6. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Tatlısu Kefali, Sazan ve Yayın için dönemi dahilinde Yamula barajını, Turna ve Gökkuşağı alası içinde Bahçecik Barajını deneyebilirsiniz. Atilla arkadaşımla defalarca Bahçecik barajında avlanmışlığım vardır. Söyledikleri aynen doğrudur. Kayseri ve çevresi için bir zamanlar çok umut vaad eden Bahçecik barajı kiralanmasının akabinde bizim elimizi çoğunlukla boş bırakmıştır. Amatör avcılara adice yapılan uzaklaştırma ve yıldırma çabalarına rağmen biz avlağımızı bırakmayıp onun için mücadelemizi sürdüreceğiz.

7. mesulid

mesulid MESUT BALDIK

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    En İyi Avı:
    TURNA 9 KİLO KIRMIZI BENEKLİ ALABALIK
    katliyama hayır

:mad: aynen katılıyorum abiçim bu ağ işine bir son vermek lazım 16/11/2008 de bahceçikte avlanırken arabayla gelen motorla gelen herkes ağ seriyordu bu işe birilerinin dur demesi gerek herkez birbirine kiralıyor zaten:mad: :mad: :mad:

8. huzeyfecan

huzeyfecan önder aslan

Kahrolsun Ağ Balikçiliği

arkadaşlar bizlerde hemen hemen her hafta giden amatörleriz. İnan ki ortalık ağ'dan geçilmiyor. her koyda bir ağ. Pınarbaşı Jandarması ne işe yarıyor onuda anlayamadık. Ha bostan korkuluğu ha Pınarbaşı Jandarması.

9. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, ihbarda bulunduysanız ve ihbar değerlendirilmedi ise lütfen bana özelden bildirebilir misiniz? Hangi göl-gölet-baraj olduğunu ve o bölge ile ilgilenen jandarma karakolu v.s. nin adını da yazarsanız sevinirim. İhbarda bulunmadı iseniz bile nerede ağ atıldığını ve jandarma tarafından ilgilenilmediğini bildirebilirsiniz.

Not : İhbarda bulunmuş olan arkadaşlar işlem numarasını aldılarsa lütfen onu da yazsınlar. Teşekkür ederim.

10. Ati

Ati atilla

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Yayın 88 cm.
    Sennur kardeşim arkadaşlar oranın durumunu bilmiyor heralde ora ağcılık için kiralanmış durumda yani ağ atanlar yasal gözüküyor ha şöyle bir durum var bunları denetleyen yok kiralayan şahısda başkalarına kiralamış o yüzden her taraf ağ doldu ben bu kiralama işini durdurmanın yolu varmı veya bu kişilerin denetlenmesi ile ilgili yolları araştırıyorum,bu yüzden ticari sirkülere bakarken birşey gördüm alabalık avcılığı ile ilgili MADDE 38 – (2) Belirtilen yerler dışında kalan tüm içsularda 1 Eylül - 31 Mart tarihleri arasında her tür alabalığın avlanması yasaktır. bu maddeyi bir kaç arkadaşa sordum kimisi gökkuşağı bu maddeye girmez dediler ama sizin fikriniz ne bu konuda zira bununla ilgili tarım bakanlığına mail attım ne cevap gelecek bilmiyorum ama bekliyom.bu niye önemli derseniz orda ağ atanlar sürekli atıyorlar bu şekilde ara verdirebilirsek balığa bir nebze şans tanımış oluruz ve bizde bu süreçte rahatça avımızı yaparız.sirkülerin tamamına bakmak isterseniz.
    http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/08/20080821-5.htm

11. hakcet

hakcet Hakan ÇETİN

Favori Kamış:
    ALBASTAR 3233 LEADER
    Favori Makine:
    ALBASTAR PASSHA 50
    En İyi Avı:
    sazan
    slm

Atila cım sonuna kadar yanındayız kardeş.selamlar.