slm arkadaslar foruma yenı uye oldum kayserıden gokhan ben. Kayseride turn vee levrek tarzı at cekle avlanabılecegım nereler var acaba. pıanrbası dıyor herkes ama pınarbası bahcecık barajına gıttım kocaman baraj elımız bos donduk ıncesuda gol var orada da balık kalmadı sanırım ufak bı yer ama raabet fazla. yamula barajında hangı tur balıklar cıkıyor ve adres bılgısı verecek olan arkadaslar lutfen acık bı sekılde tarıf edersenız bu hafta sonunu degerlendırmek ısterım. (uzunyayla tahtakopru sarıoglan bu cıvarlarda nereler var ????)
Hah bizde kayserili bir arkadaşımız gelsede bol bol avlak paylaşsak diye bekliyorduk... İlk mesaj her zaman tanışmak kaynaşmak için yazılır. Hele de iç sular için böyle bir giriş pek hoş olmadı.
neyse forum kurallarını yavas yavas ogrenecegız artık bu defa affınıza sıgınalım neden paylasmazmısın sen ben paylasırım ama sadece ıncesu golunu bılıyorum
Tuzlu suda da tatlı suda da avlak ve mera pek paylaşılmaz. Sadece herkes tarafından bilinen yerler vardır ve oralar önerilir. Yoksa kişinin verim aldığı tek başına veya arkadaşları ile paylaşarak güzel güzel av yaptığı bir yer özellikle forum ve internet üzerinde paylaşması demek artık orada eskisi gibi rahat ve güzel avlar yapamayacak demektir. İpini koparan oraya gelir çünkü. Bence sen önce biraz arkadaş edin ve onlarla giderek öğren gizli avlakları.
ben gızlı avlak ıstemıyorum kı sadece herkesce bılınen yerler ıste herkes pınarbası uzunyayla dıyor oraya gıdeyım mı gıtmeyeyım mı bırde cevremde kımse av meraklısı degıl arkadas edınmek zor en ıysı cıkacan dıon bı gun gıdecen kesıf yapacan her yerı gezecen sonra yenıden gıdecen dıon oralara yanı neyse aga ınsanlık olmus en ıyısı deneme yanılma yontemı nede olsa TURKUZ
Bence oradaki oltacılara gidip bikaç liralık malzeme alıp dükkan sahipleri ile muhabbeti kurarsan sana verimli avlaklardan bahsedecektir, nasılsa potansiyel müşteri olarak görüp sadakat yaratmaya çalışmak tipik işletmeci davranışıdır
oncelıkle slm kardes pınarbasıdada balık yok ben hafta sonu hem bahcecıge gıttım hemde tahta kopruye bahcecıkten elı bos tahta koprudende bos denecek sekılde dondum bılgıne