niğdeliyim, fakat niğdedeki avlaklar artık ne zevk ne balık veriyor, şehrime yakın olarak kayseri ve nevşehir var yada diğer çevre iller, avlaklar konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim, önemli olan yerler varsa özelede yazabiliriz, yardımcı olursanız çok sevinirim,
kayseride kuşçu barajı var merkeze 25km.,sonra dokuzpınarda sazlıklar var merkeze 20 km.civarında niğdeden kayseriye gelirken sana daha yakın turna çıkar,yuvalı köyü var 45 km.kayseri merkeze kızılırmak ve yine kermelik köyü var merkeze 70 km. piknik ve av için burdanda kızılırmak geçer. pınarbaşı bahçecik barajı var kayseri merkeze 75 km.
Evren kardeşim Malesef Niğde'de durum nasılsa Kayseri'de de Nevşehir'de de durum seninkinden farklı değil. Baraj gölleri kooperatifler adı altında ya da başka şekillerde hızla tüketiliyor. Köşe bucak bir karış sularda bile ağ gerilmiş, gerilememiş yerlere tırıvırı atılmış durumda. Yani işin özü senin çektiğin sıkıntıyı hepimiz çekiyoruz.
hocam cvpladığınız için çok tşklr. niğdede aladağlara yakın nadir bir avlak buldum... bu gün ordaydım, tepemde yırtıcı kuşlar uçuyor etraf keklik sesi, bi ben bi baraj, balık bahane av bahane oldu, ruhum dinledi, saf oksijenden dolayı hala halsizim)...
kayserıde malesef bılınçsıs avlanmadan dolayı balık azalmaya basladı bakıyorum bala gelenlerin elinde dırıvırı dedımız ağ seklınde olta sonra kopup suda takılan balıklar ölerek hem suyu hem sudakı dohal hayatı kırletıyor ben gelenleri uyardım zaman tepki alıyorum