kayseri sazan avlakları

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında lazutlar38 tarafından paylaşıldı.

1. lazutlar38

lazutlar38 tayfun susam

merhaba arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum tanışma konusu açmıştım, erciyes ünivde okuyorum 6 yasımdan berıdır sazan avcılıgı yapıyorum aynı zamanda ercıyes unıv rektorlugunde calısıyorum iş arkadaslarım ıle bu mevsımde sazan veya turna avına gıtmek ıstıyoruz denemek ıcın gunu bırlık bi yer dusunuyoruz balıgı bol ulasımı kolay bır yer onerır mısnız bızlere.

2. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Kardesim yamula barajı var cok guzel temız.Ama ulasım bıraz sıkıntılı.Tavsıyem ekıbı kur gıt bır dene derım:).Rastgelsın;)

3. lazutlar38

lazutlar38 tayfun susam

merhaba sevgili özcan kardeşim;
    Evet yamula hakkında duyumlar aldım, fakat havaların bozması ile balığında kestiğini vede şu dönemde sazanın yamuladan çıkmayacağını duydum tabi ne kadar doğru bilinmez fakat soğuk alan yerlerde bu genelde böyledir. Sazan için nereleri önerebilirsin? yada turnada olabilir.

4. rüştü tutuş

rüştü tutuş rüştü tutuş

kardeşim ben yamula barajında kuşcuya gidiyorum geçen hafta aslında alabalık için gittim şu an tam zamanı biraz bekledim alabalık gelmiyor bende şamanıralı oltamın stoper derinliği verip sazan yakalmaya karar verdim ve 2 tane büyük sazan yalkaladım der5inlerde hala sazan kokuya geliyor gitmek istersen kısmet bir hafta sonu gidelim