merhaba arkadaşlar ismim ramazan siteye yeni katıldım ve balık yakalama hayranıyım sizlerden bilmediğim şeyleri öğrenmeyi ve yeni av arkadaşları edinmeyi ümidediyorum
Hoşgeldiniz Ramazan Bey, inşallah sitemizde güzel dostlukları bulur ve gönül verdiğimiz bu sevdayı en güzel şekilde bizlerle paylaşırsınız..
teşekkür ederim arkadaşlar sıcak karşılamanızdan dolayı merak ettiğim bişey var gesi ilçesinden turna tutuluyormuş birde ben barajın hep kapağa yakın yerlerinde avlanıyorum başka bir yer tarif edermisiniz oğlum ve ailemle gidebileceğim rahat olta atıp piknikle karışık bir av yapabileceğim bir yer
Ahanda! Bir Kayserili daha Hosgeldin aramiza.Umarim keyifli vakitler gecirirsin. Askerde bir arkadasim vardi kulaklari cinlasin iyi bir arkadasimdi. "Gardas Nooruyon?" der di bazen.O sozu aklima geldi. Saglicakla ve Rastgele...
Aramıza hoş geldiniz.Yaşınızı da belirtirseniz size hitapta kusur etmemiş oluruz.Keyifli paylaşımlar.
teşekkür ederim arkadaşlar yaşım 30 kayseriliyim bir işletmenin üretim müdürlüğünü yapıyorrum ilerde daha detaylıda tanışabiliriz inşallah