Tuncer ve Serkan arkadaşlara tebrikler de , esas senin tuttuğun balıkların resmi varsa onları görelim Veli kardeşim eminim imza ayarlarında yazdığına göre güzel resimler seninde vardır
bunlar heralde eski avlarınızdan resimlerdir.. Aralık 15 ten itibaren turna avı yasağı var diye biliyorum..
kıyafetlerden anlaşılıyor ki yaz döneminden bir av. güzel bir av olmuş. tebrikler.Bayramda İzmitteydim. Keşif için oradaki bir gölete gittim. Ama baktım ki 3 arkadaş 6-7 tane şamandıralı takımla turna avlıyordu. 2 tane de yakalamışlardı. Yasak sezonda avlanıyorsunuz diye ikaz ettim. Toparlanmadılar. Ben de oradan ayrılıp 156 yı aradım ve durumu ihbar ettim. Kalıp takip etmeye vaktim olmadığı için sonucu bilmiyorum ama inşallah jandarma ihbarı değerlendirmiştir.
hemserim nerden avladin bahceci barajindanmi yoksa pinarbasi tarafimi merakimi bagislayin güzel turnalar,elleriniz dert görmesin.TEBRIKLER
Neden bu eski resimleri bir kaç yerde yayınladınızki ? Emrecan senin diğer adında Serkan mı? Bu yasak dönemde eski resimlere bakarakmı avunuyorsunuz.