Slm Arkadaşlar Sazan ,turna ,çapak,alabalik....gibi Birçak Balik Yakaladim Ama Yayini Yakalayamadim.kayseride Nerelerde Ve Nasil Yayin Yakalayabilirim. Yardimci Olursaniz Sevinirim Benim Balik Avladiğim Yerler: Bahcecik Baraji:turna Zamanti Nehri :turna,alabalik,levrek (develi) Yamula Baraji : Sazan,çapak,sari Balik Kizil Irmak : Sazan,çapak,sari Balik Sarimsakli Baraji: Sazan,levrek Sarioğlan Baraji: Turna Incesu Baraji:turna Ama Yayini Yakalayamadim....:
Çizelge-5 İçsularda Zaman Yasakları İLLER YASAK DÖNEM Adana, Adıyaman, Antalya, Aydın, Batman, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kilis, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak 15 Mart –15 Haziran Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Uşak, Yalova, Zonguldak 1 Nisan–30 Haziran Artvin, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kayseri, Malatya, Ordu, Rize, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli,Yozgat 15 Nisan–15 Temmuz Ağrı, Ardahan, Bayburt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Van 15 Mayıs – 15 Ağustos ============================================================================- Sevgili Murat öncelikle aramıza hoşgeldin tanışalım bölümümüzden kendini tanıtan bir konu açarsan tüm üyelerimiz seni tanıyıp hoşgeldin desinler lütfen tıkla Kayseride yukarıda gördüğün zaman yasaklarına göre 15-nisan , 15-temmuz arası yayın yakalayamazsın. Ancak yer olarak Kızılırmakta yakın tarihlerde yayın balıklarının tutulduğu haberleri geliyordu.Tabiki günlük 1 adet ve en az 70 cm limitler dahilinde
İçsularda amatörler için ağ, parakete , zıpkın yasaktır zaten Murat arkadaşım bahsettiğim oltayla balıkavı için yasak zamanlar