Kayseride Turna avcılığı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında torosers tarafından paylaşıldı.

1. torosers

torosers

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    13 kg turna
    Merhaba dostlar ben yıllarını turna avına vermiş biriyim.Kayseri'de gitmediğim yer kalmadı sanıyorum.Ama son aylarda pek fırsatım olmadı.
    Forumu da şöyle bir dolaştım gerçekten çok güel bir site.
    kayseri iele ilgili mesajlar biraz eski.
    Şimdi Kayserili dostlardan ricam BAHÇECİK,İNCESU göllerinden son bir durum raporu istiyorum.
    Hadi bir el atın da kaldıralım şunu...

2. Merhaba arkadaşım,

İmza ayarlarını yaparmısın lütfen,

Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim:)

İmza detayları için TIKLA;)

Teşekkürler:)

3. abitarhan

abitarhan abdi

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    pullu sazan 6,700 gr
    merhaba kardeş incesu göletinde 0 çektik .iki kere ayrı ayrı gitmiştik ikisindede hüsran.haberin olsun
    bol şansss

4. Ali38

Ali38

Favori Kamış:
    olta ultimate
    Merhaba kayseri bahçeciik barajından bu aralar güzel turna çıkıyo incesudada çıkıyo ama ufak bu aralar biz dokuz pınara gidiyoruz hiç küçük balık çıkmadı
    Bu arada arama bölümünden kayseri diye aratırsan ordan kayseri Dream team in alabalık ve turna avlarını görebilirsin RasGele

5. Ati

Ati atilla

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Yayın 88 cm.
    Merhaba ali kardeş bir sorum olacak bahçeciğe en son ne zaman gittiniz ben en son bir ay kadar önce gitttim ama sezon açıldığından beri her hafta gittim sayılır ama balık çıkmıyor diye gitmez oldum yakın zamandamı gittiniz bu hafta sonu gideceğim ama bahçeciğemi uzunyaylayamı gidiyim karar veremiyom.ve bahçeciğe geçen hafta giden bir grup vardı hiç tutamadık dediler tutanıda görmedik deyince canım sıkıldı.balık koymadı ş...siz ağcı ve adi tırıvıcılar...

6. Ali38

Ali38

Favori Kamış:
    olta ultimate

Abi en son 2 hafta önce arkdaşlar gitti 1 saat te 10 tane tutular daha sonra bende gittim yine 2 - 3 saat te 6 tane çektik sezon açıldığında doğru hiç çıkmıyodu çünkü yavru balık çoktu balık sasiye yem e bakmıyordu ama şimdi çok güzel balık çıkıyo

Ben sana tahta köprüyü öneririm ora şu anda güzel;)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 29 Ağustos 2007
  7. Ati

Ati atilla

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Yayın 88 cm.
    Ali kardeş sağolasın teşekkür ederim.biz bu hafta sonu gittik ama gene tadı yok özellikle barajın barajda sadece iki tane tahtaköprüde üç tane iki günde toplam canlı balıkta olmasına rağmen 5 tane balık tutabildik ve iki gün boyunca lanet okudum malum kişilere elbet tutar birgün....

8. Ali38

Ali38

Favori Kamış:
    olta ultimate
    Aman abi boş dönmede 5 balık yeter Bana şahsen bitane bile yetiyor:D o bölgenin güzelliklerini görmek dağ başında arkadaşınla bir sokum ekmeği bölüşmek gibisi varmı bee

9. moment38

moment38

slm arkadaşlar ben son bir ay içerisinde 3 kez bahçecik barajına 1 kezde ali38 arkadaşımızın gittiği dokuzpınar köyüne ilk kez gittim sadece ilk gittiğim bahcecik baracından toplam 9 adet turna aldık sonra siftah bile yok hafta sonu incesuya gitmeyi düşünüyorum turna için daha iyi öneriniz var mı

10. Merhaba arkadaşım,

İmza ayarlarını yaparmısın lütfen,

Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim:)

İmza detayları için TIKLA;)

Teşekkürler:)

11. moment38

moment38

imzamı atım canazor

12. Turnalar-38

Turnalar-38 Murat

Reported Post by Turnalar-38

Arkadaşlar merhaba yıllardır turna nerdeyse ben oradayım bahçecik dokuzpınar karpuz seki incesu hatta bilirsiniz karpuz atan göleti vardı malesef kurutuldu orda bile büyük avlar yaptım inşallah tanışırsak bunun gibi yerlerde ii avlakları biliyorum birgün beraber gideriz ama incesu barajına gitmenizi tavsiye etmem turnayı bitirdiler sadece yasal sınırların altında (küçük)aynalı sazanlar çıkıyo şu anda size dokuz pınar hanyeri köyünün alt kısmını tavsiye ederim av dostları RASGELE

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 16 Mart 2008
  13. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Sevgili Murat mesaj yazmak için lütfen mesajların altında sağ taraftaki hızlı cevap ikonuna tıkla . Ünlem işaretine basarak yazdığınız mesajlar sadece yöneticilere bilgilendirme amaçlı giden mesajlardır . Aramıza hoşgeldiniz ayrıca aşağıda linkini verdiğim tanışalım bölümüne yeni bir tanışma konusu açarsanız arkadaşlar sizi daha iyi tanıyıp hoşgeldiniz derler ;)
    http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27