merhaba kayserili balıkçı ve avcı dostlarım.biz sakaryadan bir ekip bayram sonu yamula barajına gelmek istiyoruz.barajın neresinde daha iyi avlanabiliriz?ayrıca tüfek avı da yapmak istiyoruz.barajın etrafında bıldırcın varmıdır ?bilen avcı dostlarımdan cevap bekliyorum. sakaryadan selamlar rasgele
arkadaşlar öncelikle hoşgelirsiniz sefa gelirsiniz. barajımız gerçekten çok güzel ve bereketlidir. barajın en güzel yerleri kuşçu ve dadağı köyü kıyılarıdır bunun yanı sıra kızılırmağın geçtiği yemliha köyü varmış yayın,sazan falan çıkıyomuş ama hiç gitmedim. baraja en son gittiğimde 5 kilo aynalı sazan,kocaman alabalık ve 2 kiloluk sazan yakaladım. ama fazla kalamadım sabah 6 dan 7 ye kadar kaldım.1 saat kalabildim. özellikle alabalığını tavsiye ederim çok lezzetlidir. eğer fırsat bulabilirsek beraberde gidebiliriz bana ulaşırsınız siz. kaç kişi gelmeyi düşünüyorsunuz? 2.si tüfekle avlanma o bölgede yasak diye biliyorum baraj hep köyleri şerit halinde izlediği için köylerde jandarma izin vermez diye düşünüyorum. sanırım barajın çevresindede bıldırcın falan yok. saygılar.
yemliha tarafı güzel evet ama amarat tarafında eski ırmak şeklinde akıyor yada felahiye taraflarıda gerekirse bunları daha ayrıntılı acıklarım bıldırcın avını amarat tarafında yapabilirsiniz...
furkan kardeş sen nerelerde avlanıyosun yayının falan olduğu bir yer varmıdır bende sıkıldım barajdan artık.
Arkadaşlar lütfen bu tür bilgileri özelden paylaşın. Bakın şurda şu çok burda yuvası var diye yazıp ağcıların usulsüz avlananların iştahını kabartmayın buradan..
abicim benim söyledigim yerlere ag atamazlar zaten ırmagın o bölümünde izinli olarak ag atan kişi yada kişiler var adamların 4 tane 1000 er metre agı var yani kimse oraya ag atamaz ama yinede haklısın uyarın için tşkler