Sabah 05.00 gibi Güzelyalıda ava başladım.birkaç vuruştan sonra yer değiştirmeye karar verdim.11.00 civarında sonuç hüsran.o kadar canlı boru kurdu,yem bitti.güzelce besledim balıkları.tam takımları toplarken kayalarda ayağım kayıp başımı kayalara şiddetli bir şekilde çarptım.soluğu mudanya devlet hastanesinde zor aldım kaşıma iki dikiş biraz şişlik..bandaj....önce sağlık,güvenlik ve dikkat bunu bugün birkez daha anladım.hepinize kazasız belasız avlar diliyorum..........
geçmiş olsun abi kaymayan ayakkabı giyin kayalar yosunlu oldugu için sürekli ıslak nemli benımde basıma gelmedi değil acil sifalar dilerim... abi
abi çok geçmiş olsun,aynı yerde bende düşmüştüm ve allahtan kafamı vurmadım çok kötü düşmüüştüm am aelimi yaklaşık 20 gün kullanamamıştım düşmenin etkisiyle okadar zedelenmiş.bende her gittiğimde hep ürperirim ordan.alalh beterinden korusunn bridahada yaşatmasın cümlemizi.saglıçakla kalın
TÜM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.UMARIM SEVDİKLERİMİZLE MUTLU BAŞARILI VE SAĞLIKLA YAŞARIZ...(bİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ SADECE AVLARIMIZI DEĞİL ACILARIMIZI SEVİNÇLERİMİZİ PAYLAŞTIĞIMIZ BİR YER BURASI. )
tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sevdikleriniz ile sağlıklı başarılı ve mutlu yarınlar dilerim.biz bu sitede büyük bir aileyiz.yalnızca avlarımızı değil acılarımızı sevinç ve üzüntülerimizi paylaştığımız bir yer burası
Geçmiş olsun. Malum havalar yağışlı ve dalgalı.Özellikle ıslak kayaların üstü hele hele karanlık havada yaralanmaya çok uygun.