teşekkür ederim.evet gerçekten güzel bir av oldu.ama bu hafta gittiğimizde tor'lardan olta atacak yer bulamadık.maalesef.
bu sazanlardan son zamanlarda yakalanma oranı birhayli yükseldi buda çok sevindirici gercekten. Keban gibi büyük bir barajdan böylesine güzellikte balık yakalamakta çok zevkli olsa gerek. Allah şansınızı arttırsın gerçekten çok mükemmel görüntüler..
gerçekten çok zevkli.uzun zamandır böyle av yapmamıştım.o gün 6 tane yakaladık.155kg.geldi.av raporlarında resimleri var.
çok güzel av olmuş elinize sağlık gittiğiniz yer ve kullandığınız yemler hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Çok güzel bir av olmuş,hatta muhteşem demek daha doğru olur bu av için . Keban baraj gölünün suyunun berraklığınada imrenmemek elde değil, çok şanslısınız böyle berrak suyu ve büyük balıkları olan bir avlağınız var. Muhteşem avınız için kutlarım,tebrikler...
Tebrikler Eyüp abi.Balığı yakalamak için yem olarak ne taktın,yani hangi tür yemle yakaladın.Keban barajına yolumuz felan düşerse sallarız oltaları.
teşekkür ederim nevzat.30 kg.çekerli 50'lik misina,alba star kaşık (ama kaşıklar büyük olacak ve üçlü kancalar fransız la değiştirilecek,aksi taktirde balık kaşığın orjinal üçlülerini dümdüz ediyor.)
teşekkür ederim.ayrıca dikkatiniz için bende sizi tebrik ederim.gerçekten keban barajının suyu çok temiz ve berrak.gönül ister ki her yerde böyle temiz sular olsun ama maalesef çoğu yerde kendi elimizle doğayı katlediyoruz.
tebriler çok güzel balıklar ilk başta 2-3 kiloluk normal sazanlardan bekliyodum ama ilk videoyu seyredince ağzım açık kaldı... rastgele...
mrb ben de keban barajında avlanıyorum da turna için avlanacak yer arıyorum. sizin bayram polatla olan videolarınızı youtube den izledim. güzel av olmuş. ellerinize sağlık.sizden ricam ovideoların çekildiği bölgeyi ve oraya nasıl gidileceğini (arabayolu tam tarif veya tekneylen) ayrıntılı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim. teşşekkür ediyorum.