Akşam güzel hava var dediler bizde bir deneyelim dedik vardık gittik meraya hava gerçekten güzel önce yer beğendik mera değişmiş çünkü belimde sorun olduğunda riskli yerlere gitmiyorum ayağım kayar ani hareket yaparım diye o neden ile en güvenli yere geçtik arkadaş ile başladık at çek yapmaya bir iki derken ilk balığımız atladı reeling yakın avlanırız ortak ile balığı aldık uzun zamandır levrek yakalamamıştım gözüme büyük geldi İsmail bu vardır 40 dedim neyse İsmail bir şey demedi iğneleri çıkardım sonra baktım 30 cm anca varmış dedim kendi kendime uzun zamandır balık görmeyince otomatizma bozulmuş telefon ile boy hesabı yaptım ( S4 ) 3 katından biraz fazla gibi limit dışı dedik ve saldık bir de videoya aldık ama idare edin çekim kötü. http://www.youtube.com/watch?v=ffn3dBN1IF4 10 dakika geçmedi ikinci balıkta geldi bu daha büyüktü reeling İsmail yine geldi ve kıya aldık. Daha sonra kıyıdan son anda kaçan balık ve en son ise rapalayı alıp giden bir tane daha ( leader klipsten açıldı== düğüm mukavemeti iyi olan leader lazım ) artık avı sonlandıralım dedik balığı koyduğum poşeti aldım elime altı delik neyse sardım arabanın yanına gittik orada ışıkta baktım poşetin altı yenmiş sadece poşeti değil balığı da bir miktar yemiş hadii banghead banghead banghead kaptırdık herhalde balığı fareye dediö:laughing: bindik eve geldik sonra pispispis dedik bir tane kedi keldi kedi anca 2 kilo gelir önüne bıraktım tosunu kedi şaşırdı bir bana bir balığa bakıyor inanmadı hepsini şimdi yeme dedim ve gittim sabah bir şey kalmamıştı :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: kamış : V8 Makine : Stradic 3000 HGN Misina: Daiwa Torunament 0,16 Leader : Hikaru 0,35 FC Sahte : ( en son ismin yazdıktan sonra çok zam yapıldı sinir oldum zam potansiyeli yüksek olduğundan yazmayacağım ) Klips : Remixon YM-3005 Size :8
Gene güzel bjr anlatım olmuş erkan abi emeğine sağlık siz oraya gitmeyin bir daha , bence sirada siz varsınız o fareler adam yer Kedicikde ziyafet cekmis , hic değilse mundar olmamış balık Giden sahte neydi abi ? Edit : Vazgeçtim yazmana gerek yok Erkan abi
giden sahtenin fiayat olarak dibine verdiler zaten bu vakitten sonra artmaz fiyatı Daiwa Z 120 SSR ( geçen yıl 60 lira peşin fiyat satılıyor bu sene dolar o zmana göre 0,3 oynadı ayn ama fiyatı tavan yaptı dahada inmez yine bakar biri insafa gelir fiayatı kırarsa alırım yoksa ebayda güzl fırsat oluyor bazen kargo dahil 60 liralara alınabiliyor öyle alacağım. ) Yakaladığım iki balık ve kıyıdan kaçan farklı sahte onda zam potansiyeli yüksek soran olsa özelden yazarım yalnız oratlıkta isim verip reklam yapmayacak sahtenin. birde unutmayalım balık şans ve kısmet işidir makine kamış sahte çokda rabet etmez benim en çok balık aldığım sahte 10 liralık bir sahte.
Bizim insanlarımızdan bekleneceği gibi hiç sasirtmiyorlar beni Direk fiyat arttiriyorlar. Bende fakir sahteleri alacagim çinden piyasaya inat Geçen bazoka sordum 100 tl dedi , okuma v systemin bazokasinin yaninda triviri kalır kalitede. Bunu alacağıma kamışı alirim daha iyi dedim. Çinden 145 cm 130 cm bazokalar buldum 8 ile 10 dolar arası. Satıcıdan cevap bekliyorum dönerse bana hem sahte hem bazoka hem çanta alacagim
Güzel av olmuş Erkan kardeşim.Yakalama keyfini sen,yeme keyfini de fare ve kedi yaşamış,bunda da vardır bir hayır,canın sağolsun..
farenin gözü dönmüş demekki iyi yaptın kediye vermekle levreği bu arada güzel rapor için tebrik ederim sahteye zam yapma konusuna gelince haklısın diyorum verme isim misim tilkiler kudursun dursun
evet gariban ne olduğunu anlamadı patilerine inanamadı:laughing: aldığım zevk çok güzeldi bir gecede hiç bu kadar aksiyon almamıştım tiksindim fare düşüncesinde fare küçükmüş büyüklerinden olsa benle kavga eder yine alır giderdi gerçi öylesini görsem ben bırakır kaçardım :laughing: :laughing: teşekkürler
avı yapa bildiğine sevindim ama hem fareye hem kediye ziyafet için üzüldüm.benim gibi yap... yastık kılıfının kenarlarını del askı kayışı tak bir de içine uygun bir poşet ayarla.as omuzuna avına devam et. al balığı koy torbaya yine ava devam et
bel fıtığı var öyle ağırlıkla gezmiyorum başka yol bulacağız artık her avcıya salmak nasip olsun diyorum :thumb: orası öyle. kedinin bakışları çok acayipti keşke videoya alaydım o sıra hiç aklıma gelmedi idk