http://gundem.milliyet.com.tr/18-yasindaki-kaptan-30-ton-kefalle/gundem/detay/1838621/default.htm 30 ton balık yakalamek yasak değil mi diye bir soru takıldı aklıma sizlere sormak istedim
Teknesi tanker olsa kaç groston yakalardı acaba??? Kilosu 4 TL den 120.000 TL!!! 1 sene çalışmazlar artık.
Amatör avcılıkta kefal limiti 20 cm. Amatör balıkçının tutacağı maksimum 10 tane balığın avlanması yasak. Balıkları tutan arkadaş geçimini bu işten sağlıyor ve bu limit onu kapsamıyor.Teknede 20 cm. altında binlerce sab-i sübyan görünüyor orda )) Buda ilginç bir paradokstur iştee
paradoskluktan çıktı artık bu teknecilerin yaptıkları ve devletin buna göz yumması çok fazla saçmalık var bu işte aslında
helal olsun ne güzel avlanmış DEMİYORUM tekneye aldığı yetmemiş birde aglara doldurmuş bi kaçtane daha böyle arkadaşımız olursa gelecek sene için karadenizliler kefali rüyada görürler balıkların boyutları sanki küçük gibime geldi arkadaşlar başka fotosunu görüntüleyen varmıdır limit altımı üstümü pek anlamadım ayrıca kefal kıyıda degilmidir bu adam ne kadar derinde avlanıyorki kefali yakalıyor bilmediğim için soruyorum ? yok eger öyleyse kıyıdan 800 metre kanunu hikaye olmuş dicem