Merhabalar Deniz..Öncelikle aramıza hoşgeldin.. Sorun konusunda arkadaşlarımız fikir vermeye devam edeceklerdir.. Bu arada Profiliniz kısmından isim+yaş+nereden gibi bilgileri girersen hitablarımız daha doğru olur
Ek olarak tavuk göğüsü , balığın kılçık hariç kalan her yeri ..Bu balık yenilecek ne varsa yer ama en önemlisi kullanılabilecek en küçük iğne kullanılmalı.
Ben kefali hamsi ile yakalıyorum aslında leşi seven bir balık oldugu ıcın sardalya,istavrit ve bır cok balık turunu sayabılırız.Ama en gecerlı olan ve etı sıkı oldugu ıcın hamsıdır.Hamsiyi flote kesıp dılımleyerek 7 numara capraz ığne ile klasık uclu takım yapıp yeterı kadar kefal alabılırısnız.Önemli olan balıgın yemı emdıgı anı hıssedıp kostegı vurmaktır ve bunun ıcın hassas bır kamıs tercıh edın.Benim kullanmıs oldugum kamıs 2:10 karbondur gayet memnunum her turlu tepkıyı hıssettıgım ıcın balıgı almada zorluk cekmıyorum.Unutmamamız gereken balık bıze gelmez bız balıgı alırız o yuzden sabır ve zamanlama cok onemlı bence.ç
Arkadaşlar ve abiler ben aranıza yeni katıldım ben düzce akcakocalıyım ama istanbulda oturuyorum ben melen çayında hangi balığı en çok avlıya bilirim ve hangi malzemeleri kullanmam lazım bilgi verirseniz sevinirim.