Öncelikle herkesin ramazan bayramını kutlarım. Kefal avı için önerebileceğiniz iğne markası ve numarası nedir. teşekkürler
yem olarak balık (sardalya-hamsi ). takım olarak el oltası kullanıyoruz Balıklar birkaç metre uzağımıza kadar geliyorlar. İğne tavsiyem kullandığıımız iğneler bazen balığı çekmiyor o yüzden
kalın igne kullan bide anlamadıgım nokta su igne acılmamı yapıyor agzını mı yırtıyor? yoksa agzından mı cıkıyor balık mı kusuyor? balık kusuyorsa hırsızlı yem kullan eger igne acıyosa ki 600gr lık balık acmaması lazım kalın igne kullan
vallahi dostum önerilerim 1- 20/22 mmlik tercihim siğlon misina 2- 10 numara mustag iğne eğer kurşunlu dip atış ise 20/25 ğr armut kurşun 2 li köstek yem mümkünse mezğit havyarı , eti sırtı zarı alınmış bayat istavrit, palamut bagırsağı yumuşak kısım yok balık yüz ve orta su da ise kuşunsuz 2 zulalı biri beden dibi biri zula olarak aynı yem ha ben kurşunsuz kullanırken balık iri ve secici ise 2 ci zulanın bir karış arkasına biraz eti ezilmiş kafası kopartılmış kılçığı cıkartılmış mezğit bağlarım hep başarılı av yaparım umarım başarılı av yaparsınız rastğele
mustad kırmızı kutu 7 numara mustad.kıbrıs sarması.kaliteli 25 lik misina.20likte olabilir.sinek iğne tabir edilen.
misine sağlamsa, ince misine derim balığın görmemesi açısından, iğne çok büyük kullanmana gerek yok, 9-10 siyah çapraz iğne işini görür,hatta ben çapari iğnesi ile bile kefal yakaladığımı bilirim, yalnız biz genelde burada (izmit) batak kurduyla yakalarız,boru kurduna benzer bir kurt, kurşunsuz tek iğne atabildiğin kadar uzağa at ve bekle, yalnız önce olta atacağımız yeri biraz yemleriz, sana rastgele,