Merhabalar. Bildiğiniz gibi kefaller kıyıya yakın oluyorlar.Bu yüzden uzağa atma derdim yok.Bana max 40 50 tlye kadar kefal tutmak için boy olarak çok uzun olmayan(270 veya 240 daha küçükde olabilir)Ve atar değeri çok yüksek olmayan bir kamış önerisi verebilirmisinz ?Aranızdan belki kefal için kamışa gerek yok,zaten çekerken çok hareketsiz geliyor diyenleriniz olacaktır belki ama ben el oltasıyla balık tutmayı sevmiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Saygılar
Kamışı ne yapacaksın ki? Kasnağın kabağını kemirmişliği mi var? Yok illa kamış diyorsan... Başka mevzularda işini görecek, en az 40gr atarlı bir kamış bak. Öyle bir kamış her halukarda kefal için tatminakr netice verecektir sanıyorum. Alırken, kefali değil, o başka mevzuları, ne bileyim, spin olayını, surf mevzusunu vs. vs. o kamışı kullanmak için düşündüğün başka olayı nazara al.
Hocam 240-270 az gelir kefaller dönem dönem biraz daha uzakta çıkabilir ben size minimum 300 lık kamış öneriyorum atar aralığınızda 30-80 gr olsa kafi siz buna uygun sitelerden bütçenize uygun kamışı seçerek almalısınız hem ucuz hem sağlam olsun derseniz telekobik değil parçalı kamış almanızı önerrim
İbrahim abi yorumun için sağolasın.Bende şuan 240 20-40 atarlı spin kamış var ama sadece kefallarde falan kullanmak için istiyorum.Zaten balıkları limanda tuttuğum için sıkıntı olmuyor .Aslında benim hedef balıklarım kefal değil ama boğazda yazları güzel balık olmadığı için kendimi oyalıyorum sadece. Saygılar
Kefallerin olduğu yerde, güzel balıklar olmaması bana pek olası gelmiyor şahsen. Kaldı ki, bizzat boğazda, kefal tutacağım diye uğraşırken hiç umulmadık gorozlamaya, hasbel kader ne balıklar tuttuğumu hatırlarım. Winter is coming... Kış geliyor, kıışşş.. Çaktırmadan kulağına söylemiş olayım, kış geliyor, kofana gidiyor. Gitmeden onları istersen, beyaz tavşan niyetine beyaz karınlı kefalleri takip et.
Abim yorumların için sağol ben zaten normalde spinciyim.Ama dün misinanın ucuna tek iğne bağlayıp attım.1 kiloluk bi kefal çektim,bencede kamışa gerek yok biz önümüzdeki tavşanlara bakıcaz.hihi