videoda gördüğünüz kefaller,bunlar mekanın 5 de birine tekabül ediyor gel sen bunların içinde avcı balık yakalamıya çalış levreği gören cennetlik zaten 2 mekanı her 2günde bir tarıyorum 2 ayı geçti bir tane levrek görmedimbanghead sular soğumadan deniz bulanmadan bize ekmek yokcry bu gün duran bir sahteye 40cm civarı iskarmoz atladı yeni bir sahte idi,ilk denememde kıyıya kadar çektim sahteyi,yemletmesi nasıl bunun diye 2kez aksiyon verdirdim,aksiyon bitti o esnada iskarmoz geldi yavaşcana sahteye sokulduuu ısırdı bıraktı tam 2 iğnenin arasındaki yere daldı bir tane kefal tuttum sahte ile bir tane balık gördüm ya kum gridası idi yada akya idi 2 kilo civarı,benim sahtenin arkasında bir şapırtı oldu,balığın sırtını gördüm, acaba diyorum bu avcı benim sahteyi nişanladıda hedefimi tutduramadı yoksa sahtenin arkasından gelen kefalleremi daldıidk orasını bilemedimidk mekan doğanın bir yerinde.... http://www.youtube.com/watch?v=-LcJWvlq-1I
Dostum,bu kadar yemlik balığın olduğu yerde levrek tutma ihtimalin neredeyse sayısal lotoyu tutturmakla aynı gibi .Bu kadar balığın içerinde senin sahteye ancak intihar etmek için atlar
geçen sene 2 olta ile canlı bıraktım,bir yandan da atçek yapıyorum,,gece 1 den sabaha kadar,bu süreç içersinde haramiler kefalleri hoplattı durdu,benim canlı yeme hiç dokunmadılar sahte kefale çarpa çarpa geliyor önümüzdeki ay sonuna bu bolluk yarı yarıya düşer,denizde patlarsa, yağmur yağar dereleri taşırırsa bizim filmimiz başlar burda
bu sefer son galiba 3 ve 4 ü görmek istiyormusunuz durmak yok ha levrek geldi gelecek diye 2günde bir meralardayımreeling sabah suyuna yine meradayım kısmtse yaparız bir rapor
Kaplumbağaya bak hepsinden evvel koşturuyor ekmeğin başına... Abi sen kolunun altına iki somun ekmek alıp bir yandan yürüyerek suya parça parça ekmek at.... onları oradan uzaklaştır Orada levreğin en az iki sezonluk besin ihtiyacı balık var