Merhabalar..Uzun bir aradan sonra kefallere dönmek isteyişimizin neticesinde,sabah babamla birlikte yollara düştük.Babam kefale,bense predatörlere ağırlık verecektim.Öyle de oldu.Avlağımıza vardık,ateş yakıp demliğimizi koyduk ocağımıza ve yollarımızı ayırdık Sabah saatlerinde rüzgar etkisi hissedilmezken,öğlene kadar at-çek şürüşümde sadece 1 takip alabildim,onunda takiple kalmaması mümkün değildi;güneş arkamda ve ben yüksekteydim.Rüzgar aleyhimize işlemeye başlamıştı bile.Ben ırmak içlerine kaçıp orada spinime devam ettim fakat netice alamadım.Babamın yanına tekrar gittiğimde babamın elinin boş olmadığını gördüm Uploaded with ImageShack.us Harika bir kefal.neredeyse 50cm;ama rekor egale edilemedi... Uploaded with ImageShack.us Diğer kefalden bahsetmeyi unuttuk ilkinden yaklaşık yarım saat sonra oltamızdaydı.. Uploaded with ImageShack.us Ben ara sıra uğruyor,çay içip tekrar uzaklaşıyordum.Bu arada 20 cm'lik canlı kefali bırakma yapan bir ağabeyim de kuzu hayaline erişemeden uzaklaştı.Ben derinliğin verdiği gizemle,kaşıklarımla jig uygulamasına başladım.Gün içerisinde sıra yeniden hansen pilgrim serisinden 14 gr'lık o kaşığa geldiğinde,kaşıkla aynı boyda bir grida oltama yapıştı Velet yaa, nasıl yiyecekse... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Evinden saliseler önce.. Uploaded with ImageShack.us Taze kefalde bir başka oluyor ,taze oluşu nasıl fark ediyor tahmin edersiniz,kızarırken bile puf puf... Güzel bir gün geride kaldı,sizlerde sağlıcakla kalın.Saygılarımla...
akşam akşam böyle işkenceye gerek var mı ...baba oğul ne güzel vakit geçirmişsiniz...tebrikler... not:grida yavruları bayılıyorlar böyle kahramanlıklara... afiyet bal şeker olsun...
Teşekkür ederim yemek için alıkoyacağım bir kaç balıktan biri bu kefal;ama hemen yiyeceksem..Sağ ol Turgay abim eksik olma Saygılar..
selam bahadır: yahu bende diyorum bu adam nerde limanada gelmedi bak sen boğaza kaçmış 2 şahane kefal harika bahadır güzel bir gün geçirmişsiniz resimlerde harika. kefalleri nasıl bir takımla aldınız baya merak etdim hani hoşçakal...
Selam İzzet abicim.Evet kaçamak yaptık bugün.Sana bahsettiğim takımla aldık kefalleri,hatırlayabildin mi dip kıbrısı düzeneğini?Taşlı dip kıbrısı.Görüştüğümüzde beraberce deneriz şansımızı. Sen neler yaptın son 2 günde? Saygılar..
Bahadır kardeşim babanla birlikte güzel bir gün geçirmişsin, aman bu günlerin kıymetini bil, keyfini çıkarmaya bak elinde fırsat varken... Güzel avınızıda bu arada tebrik eder, nice mutlu avlar dilerim...
Güzel vakit geçmiş kardeşim tebrikler At-çek te aradığını bulamasanda senin peder iyi iş çıkarmış senide doyurur o
Baba-ogul balikavi...Baska soze gerek varmi? Ne kadar guzel bir rapor.Kefalleri oyle ozledimki anlatamam. Benim babamda bu aralar kefale ve istavrite iyi sardi Bahadir kardesim seni ve babani tebrik ederim. Umarim ikinizde daha nice guzel,mutlu avlara erisirsiniz. Rastgele...
Değerli günler bunlar gerçekten,çok keyifliydi.Teşekkür ederim Erhan abi güzel sözlerin için Saygılar..
Eyvallah kardeşim doyduk doymasına da,amaç doymak olmayınca eksik bir şeyler kalıyor illa ki Çok şükür yine de ufaklık beni sevindirdi.Görüşmek üzere..
Emrah abi bunun tadı bir başka biliyorsun Özlemişim de hani epey zaman olmuştu beraber avlanmayalı.Balık da olunca bal, kaymak oldu.Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Saygılar...
Tebrikler,av güzel anlatım güzel ,özellikle kefal çok güzel görünüyor.Bu arada senin grida da hiç fena değil yaniii
Baba oğul güzel bir gün geçirmişsiniz, güzel bir deneyim olmuş..Kum lagosu (Grida) eti çok güzel bir balı türüdür umarım daha büyüklerini tuttarsınız...
Efem büyüsün bende onunla gidecem balığa Çok zevkli bi av yapmıssınız tebrik ederim.. Bende atçekle ilk lagos (Grida) tutmuştum.. Dibimde hemencecik nasılda alıvermişti sahtemi ufaklık.. Hep rastgele kardeşim babana selamlar..