Kefken Balık Raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında onurirfancelik66 tarafından paylaşıldı.

1. onurirfancelik66

onurirfancelik66 irfan

3 gündür kefkende avlanmaya çalışıyoruz. Oltamıza balık uğramadı bile. Burada balık varsa benim her bildiğim yalan. Tekneler bile salyangoz topluyorlar. Yakın çevrede balık çıkan yer varsa tavsiye bekliyorum

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    hocam karadeniz sahillerinde şuan istavrit olması lazım. siz netür balık yakalamaya çalışıyuorsunuz. sular durgunsa kalkan dalgalı ise levrek denemeside yapabilirsiniz

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Dostum geçen hafta oradaydım ve 10 gün içinde oltama hiç bir şey uğramadı. Bu aralar oralarda maalesef balık yok. Austos sonunun beklemek lazım.
    Eniştemler ve bir çok tanıdığımda kayıkla açılıyorlar ama kimseye bir şey alamıyor. Ben pes etmedim denedim sende denerim dersen.
    Akşamları pembe kayalarda bu aralar çıkmasa da istavrit deneyebilirsin.
    Kefkenin diğer tarafında kerpe kayalıkları var orada da akşamları balık olduğu zamanlarda güzel istavrit veriyor.
    Eşkina için babalı taraflarında yemli atabileceğin yerler var ama ciddi tehlikeli bölgeler oralara girmeni tasiye etmem.
    Tatlı su istersen oralarda tavsiyelerde bulunabilirim...

4. Dogukandogukan

Dogukandogukan Doğukan

bizim cebeci de yazlık var... eylül ortası da gideceğim oralara... kerpe-kefken-cebeci civarı tatlı su tuzlu su her türlü tavsiyeye açığım... küçükken pembe kayalardan ağustosta istavrit alırdık tek bildiğim o..

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Halamın yazlıkta cebecide. Eylül ekim ve sonrası geçen sene mükemmel palamut verdi. Levrek yerleri de var ama sakat yerlerde. :) Cebeci plajından güzel kalkan çıkıyor ama bunların hepsi sezon bitimi. :) :) Bu sene kısmet olursa bende ekim gibi palamuta gideceğim...

6. Dogukandogukan

Dogukandogukan Doğukan

palamut için pembe kayalardan rapala mı çalışıyor?

7. sheckeen

sheckeen SEÇKİN

hocam rastgele... yorumlardan okudum cebecide halanızın yazlıgı varmış... tesaduf benım halamında yazlıgı var... eylul 15 gıbı 1 haftalıgına gıtmeyı dusunuyorum... bıraz kerterız takım bılgısı verırsen cok sevınırım... ne cıkıyor ne tur takım ve yem kullanmalıyım... ?

8. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Fatih:
    Tehlikeli yerler derken ne kastediyorsun?Avlak alanları kayalık olduğundan mı yoksa başka tehlikeli durumlar mı var?
    Zaman zaman Kefken,Babalı gidiyoruz onun için soruyorum:)

9. Deepgame34

Deepgame34 Atakan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sea Master 420 50-180 Gr
    Favori Makine:
    Banax ST 4000 C
    Bende yaz tatillerinde o bölgeye gittiğimden biliyorum büyük ihtimal avlak olabilecek yerlerin tehlikesinden bahsediyor çünkü çok sarp kayalık ve çoğu yer uçurum kayalarda rende gibi ben bundan başka bir tehlike görmedim :)

10. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Herkese selamlar...
    Forumda mırmır avı tekniklerine göz atıyordum,öğrendiğim bilgilere göre kefken plaj veya kumcağız plaj av yapmaya uygun yerler gibi geldi.Acaba buralarda mırmır avı olur mu? Daha önce buralarda av mırmır avı yapan oldu mu? ekim ayı gibi gidip bir şansımı denemek istiyorum.Bir de bu boru kurdu/mamun kefkende bulabilir miyiz? Amma çok soru oldu:)şimdiden teşekkürler.

11. davids41

davids41 tamer

Karadenizde mırmır olmaz dostum.Karadeniz kumluklarında avlayacağın balık kalkandır.Geceleri boru kurdu ile eşkine deneyebilirsin kayalık bölgelerden.Kerpe-kefken vs. kıyılarının en verimli balığı eşkine ve kalkandır.

12. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Kefken liman,Pembe Kayalıklarda balık durumu nedir?yakın zamanda avlanan var mı?

13. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Olsa iyi olurmuşcyrr Bilgilendirme için teşekkürler.

14. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Karasu da lüfer alınmaya başladığını duydum.Bu aralar giden var mı acaba?

15. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Kefken de balık durumu nedir?Lüfer başladı mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

16. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Bu gece cebeci yada denizköy'e kalkan denemesi için gideceğiz.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Ayrıca bir sorum olacak.Sahilden sahte balık ile at-çek yapılır mı?