kefkenli

Konu, 'Tanışalım' kısmında kef-ken tarafından paylaşıldı.

1. kef-ken

kef-ken ertyuğrul alpkaya

sa bu sitde yeniyim bundan öceki haytım kefkende geçti her türlü balık avldın aklınıza ne gelirse ben körfezde tek merak ettiğm izmitte lüfer ve palamut olup oldağ bilgilenizden faydalanmak isterim bende 3.50 mtre tekne aldım tekneyle çıkıyorum balıağhooked hooked

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    öncelikle aramıza hoşgeldiniz. İzmit körfezi bilmiyorum ama kefken taraflarında, cebecide bizimde yazlığımız vardı yıllarca geldim oraya ve açıktan küçük teknelerle, kayıklarla çok güzel palamut alındığına şahidim. Bu ay yine gitmeyi planlıyorum sizinde orada benim için tüyolarınız nereden ne alabileceğimiz konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi avlar dilerim...

3. kef-ken

kefken

*** kardesim bende denizciydim bi zamanlar bende kefkende palamut avlardım çpari olsun eğ olsun ama simdi derincede yasıyorum buraya gelince hepsini sttım 3 teknem vardı ama hiç biri kalmadı bende çok meraklıyım balık tutmayıonun için rahat durmadım burdada tekne aldım şimdiden çaparayı çıkıyorum sana raskaele kardesim

4. kef-ken

terkrar hosbulduk kardesim sana verecem tiyolar eki daynarak söyleyim ben cebeci ve pemkayalardan lüfere yemli kıyıdan alıyordum cebci sahillerinde kalkan zamanında oltayla kalkan alıyordum ama ençok tekneyle çıktığm için fazla uğrasmıyordum ama istafritin varsa yem için hertürlü yemli balık alırsın yatı yapacaksınkıyıdan kaşık ata bilirsin lüfere çinakoba sana raskele kardesim