Bu hafta kelebekler vaadisine gitmeyi planlıyorum. Orda balık da tutmak istiyorum. Surf oltamı kapıp gidicem ama hangi balıklar var kıyıdan avlanmak için yem ne götürmeliyim bilmiyorum.
Oraya bu mevsimde balık tutmaya da gidilir takılmaya da. Klasik ege denizi balıklarına şansınızı deneyebilirsiniz. Yemli karagöz çipura vs vs.
abi oraya gideceksen gezeceksin doğanın güzelliğini izleyeceksin,keşfedeceksin..tabi oltanı suya atıp beklerken o manzarayı izlemek te fena olmaz
Benim yaptığım sabahın köründe güneşle beraber uyanıp kahvaltıya kadar şelalede dinnenmek sonra öölenden akşamüstüne kadar yüzüp dinneniom. Akşam yemeğinden soona da oltayı savurup bi yandan da içerim.Ertesi güne ööle yemeğim de çıkar (edit: sabahın körü çok sabah 8 de güneş rahatsız edip uyandırdıında)
eywallah. Mamun yaşarsa mamun olmadı boru kurdu oda olmadı tavuk ne yem bulursam kapıp giderim oraya. İnşalla vururur bişiler o zevki orda da tadarım
Kayalara yapışık çin şapkası denen kabuklular vardır onlarıda kullanabilirsin. Bu arada tavuk etinden çok derisini kullan daha sağlam iğneden kolay çıkmıyor.
belki karideste gotur yaninda aksamdan sekerleyip tuzlayip bekletirsen ikigun boyunca dayanir. ben once bir kac saat tuzlayip sonra bir gece sekere yatirmistim sekerle farkli bi kokusu oluyor.