Kemer-Goynuk civari at-cek bolgesi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Corydorass tarafından paylaşıldı.

1. Corydorass

Corydorass Hakan Benli

En İyi Avı:
    73 cm Turna, 61 cm deniz levreği
    Arkadaslar bir iki gunlugune goynuk civarlarindayim.
    Bolgenin ve akdenizin genel olarak yabancisiyim. Bu mevsimde kiyidan at cek yapilabilecek meralar var midir?
    Konu hakkinda bilgisi olan varsa gerek ozelden gerek buradan paylasabilirse cok sevinirim.
    Herkese bol baliklar.

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Neden ? diyeceksin şimdi. :confused: :p

Bahsettiğin bölgelerin sahillerinin tamamı 5 * lı oteller tarafından kapatılmış olup, denize ulaşman, otel müşterisi değilsen mucizelere bağlı gibi bir şey.:eek:

3. baraküda007

baraküda007 fatih

birader o bölgede 2 tane otelde çalışmıştım az çok bilirim göynükten antalya istikametinde beldibi var arabayal 10dk. araban yoksa gece 12ye kadar antalya otobüsleri çalışıyor onlara bin beldibi 1'e gidecem de beldibi 1. beldibi 2 beldibi 3 ve dört olmak üzere 4 mevkiidir beldibi 1 başlangıç noktasıdır ve orada plajın başlangıç noktasında kayalık dağ denize birleşik durumda yani uçurum altı gibi oralarda avlanabilirsin yada kemer merkeze gidip kemer limanında avlanabilirsin ayrıca hiç bir plaj hiç bir otele ait değil hepside devlete ait isteyen her vatandaş kullnanabilir istersen havlunu yere ser güneşlen karışamazlar otel malını kullanmadıkça karışamazlar. eğer sana otel güvenliği gelip burası otele ait derse işine bak burası devlete ait her vatandaş burayı kullanabilir istersen git jandarma polis çağır onlara soralım de sen gitmezsen ben çağırırım beni rahatsız ettiğin için de hiç bir şey diyemez çünkü hakkı yok ben öyle yapıyorum burada hadi sana rastgele

4. Corydorass

Corydorass Hakan Benli

En İyi Avı:
    73 cm Turna, 61 cm deniz levreği
    Arkadaslar otel musterisiyim :)
    Kemer limani denedim dun gece ama iceri almadilar avlanmak yasakmis.