kemerburgaz

Konu, 'Tanışalım' kısmında hamit34 tarafından paylaşıldı.

1. hamit34

hamit34 hamit düzgün

arkadaşlar herkeze selamlar kemer burgaz tarafına sazan avlamaya gitmek niyetindeyim fakat oraları hakkında çok bilgi sahibi deilim oralarda büyük sazan avlayabilnecek göl bilen varmı tam tarif etmesenizde olur hangi köy oldunu söylemenizde bana yeterli olacaktır şimdiden teşekkürler

2. osmantasci81

osmantasci81 Osman Taşcı

Favori Kamış:
    Klasik iki parça dolgu kamış
    Favori Makine:
    abu garcia stm 6000
    En İyi Avı:
    Çapak, Sazan,Turna, Yılan
    15 Hazirana kadar sazan avlama yasağı var. Sürdürülebilir amatör balıkçılık için tebliğlere uyalım...

3. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    hamit bey selamlar. daha ilk mesajınızda avlak tarifi sormuşsunuz. bilen olsa bile şu an size söylemeyeceklerdir. zira, forum üyelerinin güvenini kazanmadan değerli arkadaşlarımızın avlak tarifi vereceklerini pek sanmıyorum. ayrıca osman kardeşin dediği gibi sazan için şu an yasak sezondayız.

4. hamit34

hamit34 hamit düzgün

öneriniz için teşekkür ederim böylelikle yasağın tarihinide örendim tabiki bende uyucam buna..fakat neden bilgi konusunda yardım edilmeyeceni anlamadım bendede oraları hakkında bilgiler var ihtiyaç duyan arkadaşlarla paylaşa bilirim

5. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    hamit bey gerçi moderatörler dahi iyi bilgi verirler ancak şöyle bi durum var. bu forumda daha önce avlak tarifi konusunda çok tartışmalar oldu. bunlara ben de katılmıştım. ancak daha sonraları anladım ki; bu siteyi kötü niyetli kişiler de takip ediyorlar. avlak yerleri ifşa edilince de hemen gidip oraları ağları, tırıvırıları vs. bilimum katliam unsurları ile talan ediyorlar. bizler amatör ruhlu balıkçılarız. sürdürülebilir avcılıktan yanayız. bu nedenle avlakların gizli tutulması çok önemli. ve bu tip tarifler güvenilen arkadaşlara özel mesaj yoluyla verilmekte. umarım anlayışla karşılarsınız. rastgele.

6. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri