Malesefki Avrupa'da insanlar teknelerine hep bu yöntemle ulaşıyorlar.Kendi teknelerini kendi yapma işlemi Avrupa ülkelerinde çok yaygın ve bizlerde ülkemizde bu işi yaymaya çalışıyoruz.Amatör tekne yapımcılığının bir çok artısı vardır.En önemlisi maliyettir.İstediğiniz 6 metre bir yelkenli sıfırı 12 bin 15 bin arası iken siz çok rahat 7 bin 8 bin liraya kendiniz imal edebilirsiniz.Tamamen cesaret,azim istek ve birazda el becerisi gerekli.Bu amaçla bizlerde sadece bu konuyu baz alan bir internet sitesi oluşturduk.Sitemizde ücretsiz tekne planlarını bulup indirip yapımınıza başlayabilirsiniz.Bu sitedeki mesaj sayıma bakarak ta nasıl bir insan olduğumu anlayabilirsiniz.Ayrıca daha önce açmış olduğum konularıda okuyabilirisniz.İlgilenen arkadaşlar için linkimiz http://www.denizrehberim.com kesinlikle bir çıkar ilişkisi içerisinde değiliz ücret para vs gibi şeyler aklınıza gelmesin lütfen. Teşekkürler..
yelkenden hiç anlamam. ama yelekene geçmek lazım. 10 yaşındaki yeğenim bile yelkenle gidiyor. madalyası bileme var, zamane çocuklar ... düşün yani
benim aklımda böyle birşey vardı internetden planlar arıyordum bu gerçekten çok iyi oldu.şuanda maddi açıdan istediğim büyüklükteki bi tekne yapma şansım yok ama 5-6 yıl içerisinde yapım aşamasına başlamış olacağım.sitede reklam felan olsaydı hergün girip tıklardım emeğiniz için teşekkürler.
yapmak mesele değilde imal ettiğimiz tekneyi yeni mevzuata göre nasıl belgelendireceğiz ben onu merakediyorum ?
sitede normalde reklamlarımız var hepsiburada ve reklamstoredan aldığımız fakat şuanda google a kabul edilmek için işlemlerimiz varda onları halletmek istiyoruz.o yüzden görünmemekte
Sitemizde gerekli açıklamalar mevcut fakat burdanda bilgilendireyim.Yapım esnasında çaktığınız bir çivinin bile faturasını saklıyorsunuz.Sonra bunlarla liman başkanlığına gidip teknenizi normal prosedürde kayıt ettiriyorsunuz.sadece özel yapımı 5 yıl boyunca satamazsınız.
Hah... Kaç kere düşündümdü yapar mıyım diye... Mini modeller yaptımdı polyester-fiberden... Bir de işlenir mi diyordum... Teşekkürler hemmen bakıyorum
Buradan çok güzel dönüşler aldık.Çok teşekkürler..Konumuz hala güncel tabikide sitemizde gittikçe büyümekte.İdda ediyoruzki Türkiyede en detaylı Marinalar,limanlar ve balıkçı barınakları bölümü bizde. KKGM nin verilerini sitemizde detaylı ve sınıflandırılmış bir şekilde işledik.
Teknesi olan herkesi teknesini tanıtmak için sitemize bekliyoruz. http://www.denizrehberim.com/teknenizi-tanitin-b104.0/
Buyrun sitemizde yapım maceranızı bizlerle paylaşın. Belki dahada büyüklerini yapmaya heveslenebilirsiniz Saygılarımla.
sevgili volkan evladım...sitenize üye olmaya uğraşıyorum. sürekli (doğrulama sorularını doğru yanıtlamadınız)şeklinde uyarıyla karşılaşıyorum.beceremedim velhasıl.kendim yapabilrmiyim?ne zamandır düşünüyordum bir fikir sahibi olayım dedim bari dedim.olduramadım.
Mesaj yazalı 1 sene olmuş Ne mutluki Denizrehberim olarak 1 seneyi doldurduk ve onlarca kişiyi teknesi ile buluşturmaya aracı olduk. Hayal ettiler,inandılar,başardılar. Sizlerinde eğer içinde çok az bir istek ve umut varsa sizlerde başarabilirsiniz. Kendi yaptığınız tekneniz ile balık tutabilir,yelken yapabilirsiniz. Size emsal bir çalışmayı aktarmak istiyorum. 35 günde bitirilen 4.30 mt bir tekne. Yapan kişi hayatında daha önce hiç tekne yapmadı. Neden olmasın?? http://www.denizrehberim.com/zeta-430-yelkenli-tekne-yapimi-t1373.0.html