Yaz aylarında pek deniz avı yapmam,t.su avlarını tercih ederim.Bu yıl kurak geçen kışın ardından,genelde turna avladığım Ulubatta su seviyesi beklenen düzeyde olmayınca,tam balık yakalanacak zamanlardada havanın yağışlı olması ile bulanan gölün kaşığa elverişsizliği ,bir iki denemeden sonra kasımda açmak üzere sezonu kapamama neden oldu. Bir iki dere, çay, gölet taraması yaptım,hedef iri yayın,siftah 13 cm lik yayın oldu arkası gelmedi Uzun bir tur planlıyorum,yeşilırmak ve kelkit e kadar gidecem sanırım,fena hırslandım Arada,gazımı almak için,denize açılıyorum.Sadece yenecek balık odaklı avlar yapıyorum ki onunda sonu geldi sanırım.Sabah beşte çıkmama rağmen,saat yedi dedimi güneş adamı eritiyor denizin ortasında. Son günlerde yaptığım avlardan bir kaç kare paylaşarak ,bu kendi halinde raporla sizleri başbaşa bırakayım HERKESE RASTGELSİN TATLI SU DENEMELERİMDEN KARELER çanakkale çanakkaleye gidince ustanın eli öpülmezmi kocasu DENİZDE RUTİN AVLAĞIM BİR KAÇ TA BALIK TUTTUM
Fatih Abim, bu raporda çok kendi halinde olmuş bizimde bir abimiz senin gibi hırslanıp şehir şehir dolaşıordu o antalyada muradına ermiş kocaman bir akya tutmuş inşallah sende muradına erersin gemlik körfezi dolaştığında balık veriyor sırtı avlarında gecen gün biz arkadaşımla koca körfezi dolandık tık yoktu ama torik alanı gördük
Güzel fotograflar, tura falan çıkarsan daha çok fotograflarla paylaşmanı bekliyorum abi. Nice güzel, keyifli avların olsun.
Balıkların çuvalla toplandığı bir dönem için çok amatörce ve kısır bir av olmuş Tebrikler Fatih abi, çok keyifli bir paylaşım, fotolarda harika çıkmış, balıklarda bonus olmuş. :thumb:
Yayına bişey olmadı,itinayla suya iade edildi,üstelik karnı doyurulmuş olarak. Olan bana oldu,yanımda oğlum vardı,''hah işte,bu yayın,geldi kuzu sonunda'' dedim,hareketlenen şamandıranın aksiyonunu göstererek.Sonra bi tasma... Oğlum kahkahayı bastı,tüm karizma yerle bir
teşekkürler Bonusu hep yakayıyorum,birde ana hesabı görsem. İN.gidebilirsem,güzel bir rapor halinde sunarım tabiiki
Çok güzel fotolar Fatih abi,balık az olsada eylül ekim gibi lüferlerin tozunu attırırsın merak etme . Bu arada Mudanya da son durum nasıl abi 3-4 aydır çıktığım yok da , bilgi verirsen sevinirim abi.Sağlıcakla kal rastgele.