Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Dün turna yayın alabalık gibi balıkların ufak yılan yediklerini duydum ve yapmaya karar verdim. neyle yapacağım derken akvaryum havalandırma hortumu geldi aklıma incecik bir hortum zaten. Ve uğraştım uğraştım sonunda bunu yaptım. şuan iğneleri takılmadı takılınca balığın ağrlığı misineye kalacak(planlamalarıma göre) yani yılan sadece göstermelik olacak rapala gibi yük binmeyecek üstüne. Su içindeki aksiyonu aynen yılan gibi. Ben işe yarayacağını düşünüyorum. Birde sizin görüşlerinizi alayım dedim.
Alperen Uğraşını takdir ediyorum. İnsanın kendi el emeği ile yaptığı ve balık yakaladığı bir malzemenin balıkçıya verdiği keyif hakikaten ne kadar güzeldir,benzersizdir. İlk rapalayı yapıpta balık avlayarak bugün tüm dünyada balıkçılığın gelişmesinde ve dev bir sektör oluşmasında en büyük pay sahibi olan balıkçı acaba bunları planlamışmıdır,düşünmüşmüdür yoksa amacı sadece balık yakalamakmıdır? Mutluluğu nasıl heyecan vericidir değilmi.. Gelelim senin yılancığa, iğneleri takılmış haliyle muhakkak bir dene. Ama bence suda ilk göreceğin şey yemin sana dümdüz gelişi olacaktır muhtmelen.. Aksiyon verecek yani yeme su içinde hareketlilik kazandıracak ve onu balığın gözünde cazip gösterecek bir ivmeye ihtayacın var. Su içindeki yılanların hareketini gözönüne getir dediklerimi daha rahat anlarsın. Yılmadan çokça araştırıp okuyarak ve deneme-yanılma yaparak çalış. Balıklar insanları şaşırtabilir ve umarım sen de elindeki yeminle balık yakalayanlardan olursun.
her ne helıkopter sineğine benzesede, niyet daha önemli, merakla beklıyoruz diğer çalışmalarını başarılar.
Çok güzelmiş alperen hava hortumuyla yapmışsın suda batar inşallah neticelerini sabırsızlıkla bekliyorum rast gele.Birde neyle boyadığını öğrenebilirmiyim ?
Arkasına sıkma kurşun taktım Kafasındada boncuk var batacağından eminim. Boya ise ayakkabı boyası üzerine çekilmiş oje. Şimdi sen soracaksın ayakkabı boyası çözülmezmi diye . Su geçirmemesi için Üzerine Parlatıcı oje sürdüm.
emeğine sağlık güzel kardeşim, inşallah çok güzel sonuçlar alırsın, bizi haberdar etmeyi unutma sakın merakla bekliyoruz sevgiler
arkadaşım ilginç bi çalışma ama inşallah verimli olur iğnelerini de takınca resimleri bekliyoruz emeğine sağlık