hep aklımdaydı yapayım böyle bişeyler diyodum balsa arıyodum falan ama gerek kalmadı evde çekiç sapı vardı küçük onunla başladım sanırım çilek ağacıymış yumuşak sağlam bi ağaç ben başladım babam yardımcı oldu ve onunla bitrdik sonra hastalık oldu ertesi gün gittik ojeler zımparalar boncuklar toplu iğneler vs aldık sonra coştuk bunlar çıktı ortaya ama boyama konusu can sıkıyor marangozdan gürgen ağacı aldık inanılmaz oluyo ya çok sağlam(popperın altında göreceksiniz ne kadar az arayla iki delik var ve en ufak bi çatlama yok) ve de işlemesi çok zevkli bi ağaç Birkaç tane de rus çamından yaptım uyduruk onlar boya denemesi yapmak içindi oje iş görecek gibi ama ben kokmasından korkuyorum Bu ilk yaptığım sahtem sonradan babam dahil oldu olaya ortak çalışma boyamalımıyım bilmiyorum??? Bunda babam yardımcı olmadı haberi yoktu Vee işte bu babamla ortak yaptığımız, benim en çok hoşuma giden popper ımız
Tebrik ederim Bahadır. Sahteler usta işi olmuş. Temiz işçilik hemen göze çarpıyor. Evi de atölyeye çevirmişsiniz yani. Sahtelerin bir kısmını boyamaksızın denersen sonucu ben de merak ediyorum. Babanıza da selamlar.
Mükemmel olmuş..bunların is yapanlarını geliştirip,aile bütcene katkı sağlayabilirsin..tekrar tebrik ederim..