şennur kardeşim bülentte benim gibi pc acemisi sanırım yapmış olduğu el emeği kaşıklar hakkında bilgi verecekti ama becerememiş heralde
. Olay : Zaten "Alın Kendiniz yapın!" değil... İstediğinizi gidin alın ama burada nasıl bir şey yapmışlar.. o anlatılıyor.
''Kendi yaptığım sahteler'' dendiği için öyle söyledim. Bunlar modifiye edilmiş şekli . ''Sahte yapıştırmaları'' denseymiş konu başlığına daha aydınlatıcı olurmuş sanırım. Çünki sadece resim paylaşılmış, hiç açıklama yapılmamış. Saygılar...
. Eskina Bey açıklama alt tarafta .Ayrıca niye Sizli Bizli olduk Aslında ilk başta fotoğrafta yoktu .Mustafa abinin dediği gibi abimiz bilgisayar ile pek haşır değil ve fotoğrafıda ekleyememişti ama problem değil elbette. - Bu kaşıklar birebir el emeğidir. - Balıkçı Pehlivan bir "Torna~Tesviye" ustasıdır. - Metalini bulsanız bile bu hale getirmek baya bir bilgi ve emek ister. - Modifiye değildirler - Avmarketinden alınmış ve üzerinede folyo kaplanmışda değildirler. Selamlar.
Hah şimdi oldu Tarkan bey, niye sizli bizli olduk? koskoca prodüksiyonlar yapmaya başladın abi, nebileyim, tanımazsın falan artık bizi, birde dizi tutarsa Gardaşımmmm, Tarkanımmmmm, nassın dostum?
yaptığım kaşıklar sevgili dostlar yaptığım kaşıkları nasıl yaptığımı açıklamalı anlatacaktım ayrıntısıyla fakat bilgisayar ile aram iyi olmamasından beceremedim.üzgünüm en kısa zamanda tekrar deneyeceğim . Birşeyi düzeltmem gerekecek kaşıkları tek tek kendim yaptım.Hayal gücümü kullanarak üstlerine değişik denemeler yaptım.Mustafa dostuma ve Tarcan kardeşime açıklamaları için teşekkür ederim.sevgiler