3 adet kendo marka sahte hediye olarak deneme amacli geldi. Gorunum agirlik gayet makul geldi bana atimini bilmiyorum. Özellikle ege bolgesinde ( foca aliaga sakran cesme karaburun ) kullanan varmi arkadaslar. Hedef balik tabiki levrek. Kendo haryu 125F kodlari; 02-05-11
sa sahtelerin renkleri pek uygun değil gibi 2 numara belki iş yapabilir ama ben daha önce bu renklerde sahtelerle levrek alan duymadım ama bu iş şans işi belki bir bilen vardır
02-05 modellerinin renkleri gerçektende harika, bende genelde denizde levrekte at/çek yaparım ve bu belirttiğim sahteleri almayı planlıyordum. Güle Güle Kullanın.
Teskkur ederim yorumumuz icin bi kac arastirmam oldu cokmet ediliyor kendolar levregide turnayida barakudalarida alan cok olmus tek sorun boya atmasi ama oda problem degil seffaf bi kaplamayla halledilir.
Vedat amcada bu yorumu yaparsa geriye kalir levrek tutmak gerek daha o ceki levrekteki sahtelerin renk secimlerini gerek ozel kendo konusu hakkindaki yorumlariniz ve paylasimlarinizi dikkatle okudum ve okumaktayim. Tum bunlar dogrultusunda kendo sahtelerimin secimleri dogru. Sanirm birde 013 kodluyu almam gerekecek ama baktigimda stoklarda yok cogu yerde dogrumuyum vedat amca ?
Bende 30 kanar Kendo haryu 125 f ve minnow105 var ama bunlarla 03-04-17-20-21 songünlerde güzel lüfer ldım heleki 03 favorim. Bana bu sahteleri sevgili ustam Vedat Abayoğlu getirivermişti kendisine buradan teşekkür ediyorumreeling
12-13-02-11-26-23-16-21-24-25-19 nolu sahtelerinden bende mevcut 11 nolu ile henüz skorum yok ama seçimlerim yanlış sanırım ya hava denk gelmiyor ya su ya saat var bi şeyler idk 02 nolu ile ispendek yakalamışlığım geri kalan tüm kodlarla lüfer ve sarıkanat yakalamışlığım vardır favorin nedir deseniz 13 numara lüferde harika iş çıkarıyor ayrıca 23 no olanda tavsiyemdir.. umarım hedefinde ki balığa ulaşırsın. bol şans
02 olanla gece bulanik suda ve dalgali havada kiloya yakin bi levregi kandirdim atimi cok basarili ama boya sokuldu bende hepsini kaliteli bi vernikle kapladim isil isil oldular ama bu fiyata bu atim ve yuzus mukemmel. Ozellikle gaga yapilari favorim baska gaga yapisi olan sahte tiplerini almayi dusunmuyorum artik
Ben ve arkadaşlarım geçen yıl tanıştığımız Kendo sahtelerden çok memnunuz. Ağırlıklı olarak Haryu 95F modelinin 3-2-1 ve 5 no.larıyla uygun havasında çok güzel levrekler ve arada lüfer de aldık. Aksiyonu mükemmel... Kıyıdan avlanıyoruz. Avlandığımız meralarda bu modelin boyu, ağırlığı ve daları bize yetiyor. Tam bir fiyat performans ürünü...Haryu 125F modelinin benzer modellerini yeni kullanmaya başladık. Geçen yıl aldığımız Kendoların iğnelerinin değişme zamanı geldi. İnternetten sipariş vereceğimiz için VMC nin hangi modelini ve numarasını alacağımıza karar veremedik. Büyük veya küçük iğne takınca aksiyonlarının olumsuz etkilenmesinden çekiniyoruz. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacımız var. Özellikle paylaşımlarından çok yararlandığımız ve takip ettiğimiz sevgili Vedat ABAYLIOĞLU abimiz mesajımızı okur ve cevap verirse çok makbule geçecek. Teşekkür eder saygılar sunarım. Rastgele...
Sevgili arkadaşlarım bugüne kadar avlandığım vede çok güzel verim aldığım sahtelerimi sırasıyla yazıyorum. Kendo haryu 125f 02.03.13.17.04.21 bunlala çanakkale cıvarları ve ecabatta,Kilitbahir de taoplam 40 kadar lüfer aldım. Bana bu sahteleri sevgili Ustam Vedat Abayoğlu geririverdi kendisine Duacıyım Allah razı olsun fakat sahte avında kamış makina ve kesinlikle ip mısınanınfa çok önemli olduğuna inanıyorum bunlarıda ustam alıverdi. Makinam Okuma Trio 40S- kamışım Okuma v system 270-10.40. Müthiş aksiyonu var kii avlandığımız meradaki arkadaşlar arasında en füzel av yapanım derler. Mısınam Kendo %100 dyneema ip mısına 016. Hepinize rasgele sevgiyle kalın.