kendo dyneema ipler nasıldır kullanan varmı fiyatı baya uygun bende olmasaydı almayı düşünürdüm nerdeyse misina fiyatına örgü http://www.spotbalik.com.tr/OrguDyneema-Ip-Misina,LA_361-2.html#labels=361-2
bende yaklaşık 3 saat önce şöyle bir elime aldım baktım bıraktım kendonun rengi beyaz idi.. şu örgüyü tavsiye etti bayii.. hoşumada gitti..benim önce bir ön araştırma yapmam lazım diyerekden.. misinayı koydum yerine..rengi sarı idi.. savagear adrenalin hd miş kullanan varsa iyi yanı kötü yanını bilmek isterim mümkünse http://www.spotbalik.com.tr/Adrenaline-HD-Misina-120mt-010-019mm-arasi,PR-28935.html
evet kadir abi renginin beyaz olması hiç hoş değil renk olarak ben genelde yeşil tercih ediyorum abi senin verdiğin linkteki örgüye bir şey diyemeceğim abi kullanmadım ama muhakkak kullanıcılardan iyi kötü yorum gelir
İlk geldiği gün tesadüf ordaydık fiyatı dolayısıyla hemen 3 tane aldım değişik boyutlarda kendodan ama arkadaşın verdiği linkte incelerken adet başı 5 tl fazla ücret ödediğimi görüyorum böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum ama gittiğimde tekrar bir sorcağım, Savager'i daha önce kullandım ve denedim fiyatına göre güzel bir ip olduğunu söyleyebilirim akıcılığıda fena değildir.
örgünün önüne mono misina bağlaman gerek..hal böyle iken rengi önem taşımıyor..2mt misina kafi önemli olan..atçek perfonmansı nasılidk gagalı sahteyi atıp çekmek ile sürekli wdt yaptırmanın arasında çekim sarım farkı var ben aksiyonlu biri olduğum için benim aksiyonuma nasıl cevap verecek onu öğrenmek istiyorum..yorum yazacak arkadaşın ne kadar sık wdt yaptığına bakacağım artık
boğazda uzak atışda 150-170 grm kurşunla,savagear 0.13 mm misina kullanıyorum, önüne şok sarılı olarak ve memnunum. aklında bulunsun. sağlamlık olarak iyidir ama salınımı iyi değil spinde tavsiye etmem.
kadir abi merhaba, çeşitli markalarda ip misina kullandım. hatırladığım kadarı ile nippon 8x, powerline 4x, bojin 4x, mithcell 4x ve savagear, ayrıca berkleyde var ama henüz deneme yapmadım. kullandığım bu iplerin arasında en pahalı ve en dayanıklısı savegear oldu. savagear adrenalin 0,13 / 0,16 - 0,26 kullanıyorum. hepside gönül rahatlığı ile tavsiye edebielceğim ürünler, istanbuldaki satış fiyatları 300metre 85.tl civarında bilgin olsun. ayrıca 0,13 ile 150 gram şoksuz atışlar yapılabiliyor. siz zaten levrek için düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum. keşke daha incesi olsa onuda tavsiye edebilsem
geçtimiz pazar deneme fırsatı buldum boğazda 140 150 170 gr şoklu kullandım ilk ip misina deneyimim olmasına ragmem hoşuma gitti atış mesafem artı dibe taklılınca kolay kopma havada dolanma kuş gözü filan yaşamadım makine okuma MQ65 kamış line efe caribean 7 senelik emektarlar
Dün Cengiz balıkçılığa uğradım nedeni sordum spot balık fiyatları yanlış girmiş Düzelteceklerini söylediler ama hala düzeltmemişler şimdi baktığımda, yani distrübitöründen daha uygun şuan orda fiyatlar...
Arkadaşlar merhaba; bahsi geçen ipden bugün bir arkadaşıma aldım, ipin yanında bir kaç parça şey aldığımdan ipin fiyatı 30 liraya mal oldu, benim şu anda ip ihtiyacım yok, bu durumda arkadaşımı kobay olarak kullanmış oludum şaka bir yana aldığım ip 0.16mm ben hiç beğenmedim bana kalırsa normal ipden görüntü olarak farkı yok (diğer markalarda olduğu gibi sıkı örme vs vs değil) bu 0.16 yı alırken sordum 0.10 da varmı diye malesef yok efendim cevabını alınca 0.12 yi incelemye başladım,0.12 gerçektende iyi yapılmış idi,diğer kaliteli örgülerden aşağı kalmaz bir yapıya sahipdi, neyse uzun lafın kısası arkadaşıma 0.16 yı aldım bakalım ne kadar memnun kalıcak, ipi görmeyenler için bir kaç resim ekliyorum:
deneme için geçen hafta bende aldım, 0,12.. ve 0,14.. olanını aldım. bu sabah 0,14 dü kullanmaya başladım, surf atış yapmadığım için çok fazla yorum yapamayacağım, benimde izlenimim sıkı bir örgü yapısı yok, bir abimiz sabah iki kez taktı, kurtarmak için tüm güçünü kullandı 0,14 kullanıyordu, birincisinde takım komple gitti, ikincisinde takım komple kurtuldu. yuvarlak hattı olmadığı için dibe daha çabuk indiğini söyleyebilirim. yine yuvarlak hattı olmadığı için benim tezime göre daha fazla erim sağlayabilir. zaman içinde ipeksi bir hal alacağını düşünüyorum. önemli olan nekadar süre dayanacağı ve nekadar sürede deforme olacağıdır. fiyatına bakılırsa 3/4 ay kullanılsa kendini amorti eder diye düşünüyorum. makinam bir turda 80cm sarım yapıyor, kafada dolgu vardı, kolu 150 tur çevirdim, takribi 115 metre gibi sardım kafa şuan %95 oranında dolu. kaşık ile birlikte 150 gram kurşunla bu misanayı boşaltacağımı tahmin ediyorum. en kısa zamanda paylaşacağım.
0.16 olanın yuvarlak bir yapısı var aklında bulunsun Hakan. 0.12 dediğin gibi yuvarlak değil 0.14 ü incelemedim.
yine dayanamadım örgüye bulaştım savagear adrenalin 16mm aldım,,sarı neon renk 40tl ye şuan için kullanmıyacağım..levrek sezonuna saklıyorum onu.. 10mm ile 16mm en incesi idi,,16mm aldım..inşallah bu bari hayal kırıklığına uğratmaz beni bu arada gözüm 10mm de kalmadı da deyil haa