arkadaşlar dün aldığım rapalayı denemek için balığa gittim 4 yada 5 kg akın bi balık vurdu olduğum yer karanlık olduğu için balığıda ürkütmemek için lamba yakmadım cinsi tam olarak söyleyemiyecem iskeleye kadar zorla çektiğim balığı yukarı alayım derken ağırlığı tartmadı balığı suya iade etmiş olduk
spin ile ilk yakaladığım balık kepce olmadığından kaçırınca hemen kepçe aldım ve her avımda yanıma alıyorum acık vaziyette bekliyorum acemide olsak merada bilmesek kısmette varsa gelir diyorum hooked Bu arada dün aldığın rağalanın marka modeli ne
dolce 125s shıw http://www.avmarketi.com/asp/product/152389/DUEL-DOLCE-125S-125-mm-22gr almıştım gercekten çok iyi şimdi gidip bi kepçe alayım
balığı nerde kaçırdın hangi iskele imiş iskeleyi söylersen balığın cinsinide söylüyebilirim belkihihi
bogazda manavgat ırmağının denize döküldüğü yerde cinsinden emin değilim bi finrin vardır umarım ama oldukca iri bi balıktı
gittim kepçe aldım bu gece tekrar gideceğim bakalım ya dünki gibi balık şanslı olur yada ben nasipte hangisi varsa artık
o beton iskeleden, o balık kaldırılırmı aklında bulunsun.böylesi durumda misinayı biraz cık salacaksın..balığı iskele betonunun kenarından kıyıya doğru götüreceksin..sahile inip balığa karadan çekeceksin.. o balık..levrekde olabilir..iri çıplakta olabilir..kofonada olabilir..akyada olabilir..sinaritde olabilir...o mevkiye 35lik misinadan aşağı gitme