dün kerem ilen beraber saat 19,00 da eşkina için avlak yerine doğru hareket ettik önce teke süzdük sonra eşkinalar için pusuya yattık ve sonuç kerem 2 : adet ben 1 : adet çeke bildim
güzel av olmuş .Yücel abid bir ara artık bende ekşina denicem falan dedi ama raporlarını göremedim darısı onun ve benim başımabalikavi.netin başına.
Önce Orhan'a, sonra tüm dostlara teşşekürlerimi sunarım ve bu seneki eşkina sezonumu kapatırım. Bir müddet dinlence, sonra ispari-izmarit-lüfer tutmaca.
bilmezmiyim sabaha kadar uyumamışsındır sağol ve amin sağolun sedat abi buyrun sizide eşkinacı yapalım aynen atila ne demek abi orhan kimi götürdüyse avlağa ya boş döndü yada trofelik yakalayamadı götürdüklerim maşallah 40.. 50 cm den aşağı çekmiyor bence acele etme sen iyi olur daha eşkina sezonu yeni başladı sonra pişman olmayasın
tebrikler güzel balıklar bu eşkina işine bir el atmam lazım en yakın zamanda görüşelim irtibatı koparmayalım
sevgili arkadaşlarımız nasip olur ise bu sabah bir hafta tatile çıkacağım inş allah nasip eder ise bir hafta sonra aranızda olurum inş dualarınızı bekliyoruz inş.allaha emanet olunuz.
sağolun teşekkürler abilerim NAMIK abi bildiğim kadarıyla karadeniz ve marmara bölgesine özgü bir balıktır necmi abi geçenlerde eşkina hakkında birkaç açıklayıcı bilgi yazmıştı biryerlere şimdi bulamadım bulunca özelinize atarım saygılarımla