Merhaba arkadaşlar, Boğazda ilk kez geçen hafta balığa gitmiştim 3-4 saatte yaklaşık 12 tane tutabilmiştim. Bugün yine şansımı denemek için balığa çıktım. Bugün 2.5 saat içinde 36 tane istavrit tuttum. Balıkçıda temizlettim ve tarttırdım. 960 gr Net geldi. Gerçekten benim için keyifli bir gündü. Sizinle paylaşmak istedim. Yer: Kuleli ve Kanlıca Makina: Okuma Atomic Kamış:Lineaeffe Oyster 4.20 Yem: Yeşil Çapari [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] İyi Günler. Sonradan Not: Kuleli'de en az 10 tane istavrit boyutu küçük diye bırakılmıştır.Tebliği bilmiyorum ama bana yenecek gibi gelmedi ve hepsini bıraktım. Büyük ihtimalle bıraktıklarım dahi tebliğe uygundu.
Kerem tebrikler bu soğuk havaya rağmen gidip nasibini almışsın..Afiyet olsun... Aramıza yeni katılan arkadaşların raporlarını okumak nedense bana daha çok keyif veriyor... Devamına rastgelsin...
Tebrikler Kerem, hem tuttuğunuz hemde saldığınız balıklar için, bizde bundan sonra istavrite çalışacağız artıkreeling hooked
Teşekkürler herkese... toplu cevap yazmayı bilsem o şekilde tek tek teşekkür edecektim ama bilmediğimden edemedim. Bir de galiba tuttuğum bu istavritlerden 3 tanesi de çanakkale istavriti imiş. Balık temizleyen adam öyle dedi. Yoksa 36 balık 960 gr gelmezdi dedi. İyi Akşamlar
Tebrikler, soğuk havaya rağmen şansınızı denemiş ve azminizin mükafatını almışsınız. İstavrit, boğazın kurufasulyesi, çıraklık dönemimizin vazgeçilmezi, bendeki yeri herzaman bambaşkadır. Bu güzel avınızı bir kere daha tebrik ediyor, bundan sonraki avlarınızın da en az bu avda olduğu kadar keyiyli geçmesini temmeni ediyorum
çok teşekkür ederim... bir kaç tanesi çanakkale istavriti imiş tam anlamam ben ama Resimde en üstteki 14-15 cm var boğazda en iri tuttuğum balık şu an o. Tabi daha ikinci gidişimdi. Daha da alıştıktan sonra çinekop mevsimini bekleyeceğim.
Kerem kardeşim ikinci avda Çanakkale'ye ulaşmışsın. Gemlik ve Ayvalık balıklarına bulaşma bozuşuruz Tebrikler..
ha ha tamam... oralarda levrek çıkıyorsa eğer ben levrek çok tuttum mersin'de .... Hem de burada o resimde tuttuğum balıklardan daha büyüklerini yem yaparak
Teşekkür ederim 3 kişi yedik. Fakat ben istavrit'leri tava yapmadım. Limon+ sarımsak+zeytinyağı+karabiber+tuz+kekik karışımı ile dinlendirip sonra da ızgara'ya attım. Nefis oldu