Merhaba, Hafta sonu, Karadeniz'e kıyısı olan Kerpe'ye gideceğim. Fırsat bulursam Levrek için at-çek yapmayı planlıyorum. Bölge hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler.
Kerpe iki tarafı kayalık olan ortası plaj olan bir koy yerdir kayalık yerler yuksektir yakaladıgın balıgı alamassın eniyisi plaj olan kısım hem sıgdır hem avlanmak için uygun lüfer veya levrek yakalayabilirsin restgele.
Kerpe de pembe kayalıkların dibine indiğinizde akşam ezanından sonra şamdandıralı yemli takım ile eşkina alabilirsiniz. fakat çok tehlikelidir. bir abimiz 3 yıl önce orada eşkina uğruna rahmetli oldu. yanınızda mutlaka bir kaç arkadaşınız olsun. yalnız avlanmaya o bölgeye kesinlikle gitmeyin. Verimli bir bölgedir.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Muhtemelen yanlız avlanacağımdan, kayalık kısımları tercih etmeyeceğim.
merhaba arkadaşlar kerpede balık çıkar mı ve hangi zaman aralığında yakalanır daha yeni başladık biz kandıradaki yol kenarında kalan gölet tarzı yerdede balık çıkar mı acaba?
9 Mayısta şansımı denedim, 45 dakika süreyle buradan atçek yaptım, vuruş - takip alamadım. vakit darlığından diğer yerlerden atmadım. resme göre sol tarafımda kalan sahil koyunda kıyıda bol miktarda kefal vardı. Uploaded with ImageShack.us
o göletede içim gitti, belki kefal - turna çıkarmı diye, İstanbuldan Ankaraya dönüyordum inemedim. Göl yeterinc büyük, 6 yıl önce gittiğimde de vardı, muhakkak bir balık populasyonu olmalı diye düşünüyorum..