Kerpe'de at-çek

Konu, 'Bölgeler' kısmında anka1905 tarafından paylaşıldı.

1. anka1905

anka1905 Emre

Merhaba,
    Hafta sonu, Karadeniz'e kıyısı olan Kerpe'ye gideceğim. Fırsat bulursam Levrek için at-çek yapmayı planlıyorum. Bölge hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
    Teşekkürler.

2. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Kerpe iki tarafı kayalık olan ortası plaj olan bir koy yerdir kayalık yerler yuksektir
    yakaladıgın balıgı alamassın eniyisi plaj olan kısım hem sıgdır hem avlanmak için
    uygun lüfer veya levrek yakalayabilirsin restgele.

3. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    Kerpe de pembe kayalıkların dibine indiğinizde akşam ezanından sonra şamdandıralı yemli takım ile eşkina alabilirsiniz. fakat çok tehlikelidir. bir abimiz 3 yıl önce orada eşkina uğruna rahmetli oldu. yanınızda mutlaka bir kaç arkadaşınız olsun. yalnız avlanmaya o bölgeye kesinlikle gitmeyin. Verimli bir bölgedir.

4. anka1905

anka1905 Emre

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Muhtemelen yanlız avlanacağımdan, kayalık kısımları tercih etmeyeceğim.

5. shiberu

shiberu Sibel

Favori Kamış:
    Tiger
    merhaba arkadaşlar kerpede balık çıkar mı ve hangi zaman aralığında yakalanır daha yeni başladık biz kandıradaki yol kenarında kalan gölet tarzı yerdede balık çıkar mı acaba?

6. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    9 Mayısta şansımı denedim, 45 dakika süreyle buradan atçek yaptım, vuruş - takip alamadım. vakit darlığından diğer yerlerden atmadım.
    resme göre sol tarafımda kalan sahil koyunda kıyıda bol miktarda kefal vardı.

Uploaded with ImageShack.us

7. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    o göletede içim gitti, belki kefal - turna çıkarmı diye, İstanbuldan Ankaraya dönüyordum inemedim. Göl yeterinc büyük, 6 yıl önce gittiğimde de vardı, muhakkak bir balık populasyonu olmalı diye düşünüyorum..