Değerli üyeler Maraton avlarımızla ilgili sunumlarım devam edecektir. Ancak raporlarımı tekrar okuduğumda gördümki,ben bu kerterizlerimi sadece Muharrem Kürümoğlu kardeşime açar,sonrasında oralara gitmez,sadece o geldiğinde tekrar gider ve sadece ona münhasır olarak kullanırım manası çıkmaktadır. Yazımda itiraf etmeliyimki sürç-ü lisan etmiş durumdayım. Elbette Muharrem Kardeşim her türlü çabamı hak edecek bir kardeşimizdir. Ama lütfen kabul edinizki,işi hiç bilmeyenlerle avlanmaya çalıştığımda,yem tak,kerteriz üstünde seyret,takılmaları ayıkla,yem değiştir veya tut,yemlerin canlı kalması için gayret sarfet gibi aşamalar,böylesine avlarımızda randımanı düşürmektedir. Ben kolayına bezmem.Ancak lütfen kabul edilmelidirki,hadise şapkadan tavşan çıkarma meselesi değildir. Muharrem ve Ferhat kardeşlerim,İstanbul Boğazı uzun oltacılığına aşina kardeşlerimdir,tavsiyelerimi dinlerler,yukarıda anlattığım merhaleleri aşarken konsantremi bozmazlar ve balıklarda muhakkak teknemizi ziyaret ederler. Bu muhteşem avcı partnerlerime sahip olduğum için övünürken,sair kardeşleriminde aynı konuma gelmeleri içinde elimden geleni yapacağıma lütfen tam mansıyla inanınız. Sevgi ve saygımla kalınız. Not;Hissettiğim lüzum üzerine böylesine bir açıklama yapmak istedim.
Ya be ihtiyar böyle bir konu açmışsın tek bir cevap bile alamamışsın. Sorunlar aynen olduğu gibi durmakta,üstelik artmaktada. Napcan şimdi Senidinazor seni
İyi de Vedat abi, yazıda soru yokki cevap gelsin. Ama bunca övgüye Muharrem ve Ferhat'ın (forum üyesimidirler bilmem) teşekkür yazmaları gerekirdi tabii. Bir gün bilmediğim bir konuda ustasıyla birlikte faaliyet haline girersem nasıl davranmam gerektiğinin ipuçları var yazında. Ben de bunun için teşekkür edeyim bari...
Muhakkak sen yine birşeylere takılmışsın birine cevap niyetinde yazmışsın bunları hep beraber anladık. sorun yokta Vedat baba Uzun oltacı lazımmı ? Sevgiler.
Gerisini boşver,şu bir türlü bitmeyen denize inemeyen teknem bir Saroz sularına insede,Seddülbahir Kabatepe arası dev akyalara(sarıkuyruk)uzun olta yapsak diyorum.Ama nasıl çekeriz içeri o zor işte.
Vedat Abi, yazmışsın ama, 3 defa okudum, bir şey anlamadım. Kime tercüme ettireceğiz bunu? Ha, tüme varayım tribine girip, son yazdığın tüm mesajlara baktım, gene bir ipucu bulamadım. Nedir ki asıl konu?
Bana hakikaten ciddi,tutkun,meşakkate dayanabilen,deniz ve balık aşığı bir partner lazım. İleride müthiş bir avcı haline getirebilirim onu. İcabında teknede benimle birkaç gün kalabilecek cessur biri olması gerekmekte.Helede kaptan ehliyeti olursa tozunu atarız denizlerin,ne balıklar tutarız be.
Hey gidi Vedat amca hey. Baksana kimseden ses seda çıkmamış. Kimse cesaret edememiş yanına partner olmaya.
Olsun,ben kimseye güvenerek bu işlere yeltenmedim. Balıkları tuttukca çeşitli foto ve videolarla ortaya koydukca,sanırımki gelmeye başlayacaklardır. Sanıırım en ortalama avım bile ses getirecek düzeyde olacaktır. Sevgiler
Ya gelirsiniz eşinizle,teknede kamara iki kişilik yatak tuvalet,ocakvs. olacak,hatta buzdolabı bile ve hatta ileride televizyonu,ısıtıcısı dahi olacak.Otel yerine kullanırsınız.Keyfli olur arada teknede yatmak.
Tutkun, meşakkate dayanabilen, balık aşığı... Tam beni tarif ettiniz Vedat Amca . Üzerimizden tsunami geçse de mızmızlanmam, şikayet etmem. ADB belgem var. İdare ederiz herhalde .
Benim ADB hiçolmadı,kaptan bile değilim.Ancak adrelani pek severim.SG yanıma gelince az yükselsin istiyorum ama benle sadece selamlaşıyor ve hal hatır soruyorlar.Ama yeni merada durum böyle olmaz sanırım,en azından bir müddet.Bu bakımdan kimin varsa yanında getirsin diyorum. Herzaman beklerim