Keşan erikli yayla'da balık avı?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında haysar tarafından paylaşıldı.

1. haysar

haysar haysar

En İyi Avı:
    lüfer 1,120gr
    Merhaba 15 temmuzda keşan erikli yayla'ya 10 günlük bir tatile gidiyorum. tabi oltamı da yanıma alarak :D orayı bilen tanıyan hangi tür balıkları günün hangi saatinde ve nerede yakalayabileceğimizi yazarsa çok minnettar kalırım. Ölmeden dönersek buraya detaylı olarak yazacağım.
    haysar

2. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    Merhaba ...
    Konu ile ilgili bölgeler forumunda geçen seneden bilgiler var 4 ve 5 sayfalarda ..
    veya istevrit lakaplı üyeden detaylı bilgi alabilirsin..:)

3. harslan

harslan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    karadenizde dere avı
  4. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Ben geçen sene 30 Ağustos tatilini birleştirerek erikli'ye gitmiştim. Sanırım bu tarihlerde bol bol ispari olur. Erikli sahilde tekne kiralayanlar var. Ancak saati 50 ytl gibi bir rakam bana pahalı gelmişti. Tekne kiralanan yerde kıyıdan levrek çıktığını duydum ama sahte ve bırakma denemelerinden pek sonuç alamadım. Gittiğim dönemde bol bol mırmır vardı. Ayrıca daha önceki tatillerimde barbunya da görmüştüm orada ama oltam yoktu. Eğer tekne bulabilirseniz sanırım açıklarda balık var. Sırtı çekmek için sorduğumda oranın karşı kıyısında çanakkale tarafından ancak yakalanıyormuş. Parakete attıkları için o da seyrekmiş. Siz yanınıza zargana takımı da alın başlamış olabilir. Yem olarak da mamun kullanıyorlar. Mırmır için ise yem olarak da kumsaldan çıkarttığınız kurtları kullanın verime şaşıracaksınız. Bir de oranın denizi şile gibidir. Denizin 50- 60 metre açığına kadar diz boyudur. Kamışı ıslatmadan biraz yürümeniz gerekebilir. Kayalıkların oradan gece levrek alıyorlardı. Şimdilik hatırladığım bu kadar. Daha aklıma gelen şeyler olursa yazarım. İyi tatiller.

5. haysar

haysar haysar

En İyi Avı:
    lüfer 1,120gr
    Teşekkürler dostlar...

6. istavrit

istavrit Boğaç

Erikli 'de şu sıralar tam bir mırmır şovu var arkadaşlar ...Özellikle gece tekneden kum solucanı ile tabiri caizse ''pabuç kadar'' mırmırlar çıkıyor...Sahilden de Vali Konağı önünden tam ışığın ordan atarsanız eminim yakalarsınız...Herkese Rastgele

7. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Eee ne bekliyoruz haydi gidelim o zaman ..

8. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz

Enezde durum aynım..????