Yasin abi kesikköprüyle ilgili arkadaşlarım size gerekli bilgiyi vereceklerdir ,keyifli paylaşımlar , oltanız her daim dolu olsun
sağol ahmet kardeşim senin oltanda her daim dolu olsun bu hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz saygılarımla
Yasin kesikköprü hakkında bil bilgi yok benim bildiğim ama köprüköy ve kapulu taraflarında çok güzel turna almışlar oraları deneya bilirsin.
Kesikköprü de balık yok, Kapulukayada da durum aynı geçen hafta rüzgar çok olduğundan balık, kaşık ve sahte yemlere çok nadir vurdu,canlı yem ile çok az denecek kadar balık yakalandı.Daha erken diye düşünüyorum ay başını beklemek lazım.
Balık bitti demeyelim de , iyice azaldı ,büyük balık çok derinde ve canlı yem ile alınabilir.Kum ocaklarını bile denememize rağmen zevkli değildi orada da balıklar çok ufak.
arkadaşlar biz geçen hafta kum ocaklarına gittik bir tane bile tutamadık yok gibi geliyor bize ama tutan tutuyor nasip birazda
Nasıl tutacaksın ki,zaten olan balık kalem turna adamlar sıvamış paçaları karşılıklı ağ geriyorlar,tutulanlarda 20-30cm balık kökünü kazımışlar.Sülübüktede durum farklı değil canlı yem,parakete ile balık alan oldu,ağ atan oldu jandarma 10 dak bir tur atıyor ama oranın insanına göz yumuluyor herhalde 2 kere şikayet ettik sonuç yok adamlar 8-9 adet 3-6 kg arası sazan,30 kg kadar kadife ve 10 kadar turnayı aldılar.
Arkadaşlar Kesikköprü,Köprüköy Ve Kapulukaya tarafında turna kendi yavrusunu yemeye başladığından şu anda sasi, rapala, kaşık, meps gibi sahte türdeki yemlere vurmamakta. Yanlız canlı yemle şamandıralı oltada kesinlikle verim alınabilmektedir. Gidecek arkadaşlarımızın yanlarında 5 metreye 1.5 metre yasal olarak kullanacakları gümüş ağıyla gümüşlerini avlakta yakalamak suretiyle avlarındaki verimi artırabilirler. Havaların ısınmasından dolayı şu anda bile sivrisinek başlamış olup yanlarında ya sinek kovar yada sinek kovucu bileklik takmalarını öneririm. Şimdiden gidecek olan arkadaşlarıma rastgele diyorum.
mrb arkadaşlar , gecen hafta köprüköydeydik , canlı yem ve at çekle verim alamadık kum ocaklarındada durum aynı havaların iyice ısınmasını beklemek daha mantıklı bence.
Arkadaşlar, kesikköprüde jandarma motorlu tekne indirmeye birşey diyor mu. Yoksa yasakladı mı ? Kapulu ve sulubükte durumlar nasıl.
Tamamen yassak 1,500 ytl cezası ,yani pazar günü oradayken birini yakaladılar,astsubay o aralarda cezası var dedi.Sırf o yüzden Ankaradan haibo 54 lbs elektrikli motor aldım.