Merhaba sayıdeğer BalıkAvı.Net üyeleri... Geçen haftaki boş geçen Akyar maceramızdan sonra, bu hafta turnanın daha bol olduğunu düşündüğümüz Kesikköprü'ye gitmeyi planlıyoruz... Sizce nasıl olur ? Gidilmeli mi ? Şunu da belirtmeliyim ki, botumuz yok; dolayısıyla kıyıdan at-çekle avlanacağız... Şimdiden teşekkür ederim...
Boran kardeş.. Kesikköprü bana göre diğer av sahalarına göre hem yeşilliği ve ağaçları hemde balık yönünden çok bereketli bir yer.Ancak kıyıdan at-çek yaparak turna yakalaman çok zor.Bot olsaydı gözün kapalı git derdim ama genede denemek lazım kısmet işi bu..
Peki, teşekkür ederim... Bir deneyelim diyorum ben... Tabi başka kişilerin de fikirleri benim için oldukça önemli...
Boran merakımı bağışla sen Ankarada mı İstanbulda mı ikamet ediyorsun 14 gün önce turna balığı için İmrahor tarafındaki göleti sormuştun da
Merhaba Boran Bey; Kesikköprüye gideceksiniz ve botunuz anladığım kadarı ile yok, işiniz bacaklarınızın dayanıklılığına kaldı. Gidince göreceksiniz kıyısıda var derin dik yarlarıda var nekadar topluluktan uzak avlanırsanız okadar şansınız artar at çek yapacaksınız meps 3 ve 4 numara öneririm ,beyaz saside iş görürü lakin at çek yapmak için koylarda bulunan kurumuş kamışların civarlarını seçerseniz şansınız artar sesizlik ve doğanın güzelliği sizi alıp götürür saygılarımla .