Keyfin Böylesi Hala Bu Zamanda.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında tugi64 tarafından paylaşıldı.

1. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.
    Evet dostlar tekne avı ve bol bol mercan yakaladığım şu sıralar bugün şeytan usulca dürttü ve at-çek takımlarını alarak son günlerde bolca yaptığım derin su avına bugün ara verdim.Keyfim yerinde hiç acelem yok saat 11.00 civarı aracıma binerek Çanakkale ye doğru yol alamaya başladım nereye gideceğim ve ne avlıyacağım belli değil aslında Ağustos ayına kadar at-çek yapmam ama ne olduysa son günlerde arkadaşların bol bol melenur avlamaları beni de bu serüvene dahil etti.Kabatepe girişine geldiğimde yönümü değiştirerek Büyük kemikliye doğru yol almaya başladım,dün hava oldukça yağışlı olduğundan benim 4x4 doğan bata çıka stabilize yollarda atmaca edasıyla uçuyordu.Kitabenin önüne geldiğimde aracın rengi değişmiş adeta kamuflaj olmuştu eee o kadar kahrımızı çekiyor yakışır tabi.Takımlarımı çıkartıp uç taşlara gittiğimde öğlen saatleriydi,açıkta orkinoslar adeta surf yapıyor üzerlerinde martılar denize pike yapıyordu balık olma ihtimali oldukça zayıftı ama yinede gün batımına kadar yaptığım at-çek avım gayet başarılı geçmişti.Kullandığım kamış Ryobi 2,65 teleskopik,makinam shimano symetre pj 4000 misinam 0.28 Angel Kıss ve sahtelerim clio kaşık ve tabiki Ges.Kalın sağlıcakla.Rasgele.

2. santor

santor mehmet

her zamanki gibi: güzel resimler ve güzel av

biz de keyfle izliyoruz seni;)

tebrikler
    rastgelsin

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Turgay
    İstanbul günlerimde balık malzemeleri satan dükkanlarda gecirdiğim günlerimde onlarca sahteyi adeta stoklarınıda didikleyerek sectim.Bunların arasında Little Cleo kaşıkların yanısıra,mesajında belirttiğin Kastmaster Bronz turuncu Budak kandırıcıda vardı.Şimdi mesajını okuyunca bu kandırıcıyı secmemdeki isabeti tekrar anlamış oldum.
    Hakikatende Little Cleo ve Kastmaster kaşıklar tatlısuyun yanısıra denizdede iş gören mükemmel sahteler.
    İmrendirici başarılı avını tebrik eder,devamını dilerim.
    Sevgiyle kal

4. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.

Teşekkürler abi,gazi ile bir Gelibolu gezisi yapın derim ızgarada taze balık cosur cosur demedi deme.Kal sağlıcakla.

5. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.

Teşekkürler abi,bu kaşıkları 2 yıldır kullanmaktayım ve çok çeşitli balıklar avladım inanırmısın resimdeki kaşık ile izmarit bile yakaladım öyle bir iki değil bolca bunun yanı sıra akya,sinarit palazı,levrek,zargana,lüfer,çinekop,hanos,melenur anlıyacağın sahte ile yakalanabilecek tüm balıklar bu kaşıklara atlıyor biraz pahalı ama değer.Kal sağlıcakla.

6. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

tebrikler, afiyet olsun. raporlarınızı severek okumaktayım. :)

sormak istediğim birşey var. hedef balık melanurmuydu? sorma sebebim ise eğer hedef oysa bu balık atçek yerine yemlide daha çok av vermezmi. aynı şekildede levrek. atçek ile güzel avlar yapıyorsunuz, yemlide verim düşüyormuda atçeki tercih ediyorsunuz, yoksa böyle avlanmayı sevdiğinizdenmi?

7. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Evet sevgili Turgay.Bu Amerika malı sahtelerin en çok çalıştığı yerlerden biriside Abant gölü.
    İki senedir bu ağır Kastmasterler Abant gölünde hayli iri Abanticusların yakalanmasında iyi iş gördüler.Hatta kurtla yasa dışı avlananlar dahi bunlara dönmeye başladılar.
    Bu arada Shimano makarayla avlanmaya başladığınada sevindim.
    Sevgiyle kal
    Not;Cengiz balıkcılığa yeni gelem Okuma Spin Kamışları görmeni isterdim.Ben oradayken gümrükten çektiler.2,40 ve 2,85 boyundalar.İşcilikleri çok iyi aksiyon değerleride tam GES'lere göre.Fiyatları ise emsallerinden cok daha uygun.Yarın denemeye başlayacağım.
    Sevgiyle kal

8. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.

Vedat abi bagaj malzeme doldu (senin kadar olması mümkün değil:) )eskiyip kırılana kadar daha malzeme almam spin kamış olarak s-curve 2,40 var ve son derece memnunum,cengizin getirdiklerine artık oğlan bakar malum kendimi ikinci emekliliğe çıkardım dükkanıda küçük oğlana devrettim balık avlamaktan başka işim kalmadı.Kal sağlıcakla.Rasgele.

9. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.

Öncelikle teşekkürler kardeşim,evet sardalye kıbrıs takımı ile özellikle gece avcılığında melenur adeta coşuyor lakin ben tekne harici kıyıdan yemli av ile uğraşmıyorum at-çek avı hem zaman olarak hemde av verimi olarak daha cazip geliyor.Merada balık varsa zaten avlıyorsun saatlerce olta nöbeti tutmaya gerek yok tavsiye ederim kal sağlıcakla.

10. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Turgay Abi, bu melanurları fileto çıkartıp;

(tahmini 1 kilo balık için)
    dövülmüş 2 baş sarımsak
    1 çay bardağı zeytinyağı
    çekilmiş karabiber
    1 yemek kaşığı tuz

ile 6 saat buzdolabında terbiyelersen nefis bir çiğ balık elde edersin, bence denemediysen bunu dene... :) Aslan sütü ile nefis gider, özellikle de sonra sostan çıkarıp taze kıyılmış maydonoz ve zeytinyağı ile tabağa dizersen.

11. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.

İnan dostum benim evde çupra(çiftlik),lüfer ve hamsi den başka balık kesinlikle yanmez o da 10 günde 1 anca.Bugün avladığım balıkların hepsini arkadaşlara dağıttım tarifin mükemmel lakin kim hazırlıcak hanıma desem hayatta yapmaz zaten ev balık kokuyor diye bozuk atıyor.İnşallah bir gün hep beraber olta atar avlarız sonrası malum.Kal sağlıcakla.Rasgele.

12. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Valla Turgay Abi, bu tarif ıstakoz salatası kadar lezzetli oluyor, belki hanımı öyle kandırabilirsin... :)

13. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.

Yok dostum yok,kalamarı kendi ellerimle hazırladım çöpe gitti,jumbo karides aldım sonunda yem oldu,hergün mercan avlarım konu komşuya gider işin aslı ben emekli oldum olalı evdeki iktidarıda devrettim aman benim balıkçılığıma karışmasınlarda varsın hanımın dediği olsun:D :D kal sağlıcakla.

14. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Tebrikler abi har,ka melenurlar ellerine yüreğine sağlıksahterl hakkında güzel bilgiler vermişsin acaba kamış ve makinan hakınndada bilgi verebilirmisin takımı fotoğraftan surf takımına benzettim yanıllıyorsan düzeltirmisin

15. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.

Teşekkürler kardeşim,surf takımdeğil raporda belrtmiştim Ryobi 2,65 teleskopik kamış,bugünkü avımda kullandığım makinam da shimano symetre 4000pj devri oldukça yüksek güzel bir alet.Kal sağlıcakla.

16. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Turgay Bey,tebrikler tekne ile olduğu gibi kıyıdan'da çok güzel ve verimli bir av gerçekleştirmisşiniz.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle.
    Rasgele,

17. rapalaci

rapalaci Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter, Okuma Cromo Jigging, Lineaeffe Extreme 180/440
    En İyi Avı:
    1kg Kefal
    Turgay abi tebrik ederim. Fotoğraflar çok güzel çıkmış.

18. deePblue

deePblue na

tebrikler abi.raporlarınız bi harika doğrusu..
    devamını dilerim :)

Son düzenleme: 30 Mart 2010
  19. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    çok güzel tebrikler

20. yapalak

yapalak Yücel BOZACIOĞLU

En İyi Avı:
    Dere sazanı
    Bu kaşıkların satıldığı internet adreslerini buraya kopyalayabilir misiniz?