Keyfli Güzel Bir Günün Sonrası

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 4443 tarafından paylaşıldı.

1. 4443

4443

Merhaba Değerli üyeler ;

Levrek denemelerimiz sonuçsuz kalıyor şu günlerde halen tık yok ama eli kulağında yakında senenin ilk paşasıyla selamlaşacağız :)

Bugün ansızın Çipura'ya gidelim demesiyle olta arkadaşımın hazırlandık ve her zamanki gibi kendimizi avlakta bulduk ...

Taze sülüneze (kargı midye) şu sıralar çipura çok istekli bu yüzden kurt , sardalya vs. almadık ...

Balıktan ziyade gerçekten bugün çok güzel bir hava vardı ...

Denizde çipura suyuna son derece elverişliydi ...

Gerçi her zaman balıktan önce ortamın güzelliği ve sakinliği önceliğimiz olmuştur sağlamış olduğu huzur herşeye bedeldir günün stresisten sinirinden sıyrılıp rahat ettiğimiz ciddi anlamda tek noktadır ...

Bununla beraber balıkta bütünleştimi ortama heycanı ve anı yaşamak dışında pek bir şeyin anlamı kalmıyor ...

Lafı çok fazla uzatmadan bir kaç kare resim paylaşmak istiyorum saygılarımla ...

Uploaded with ImageShack.us

Daha iyileri sizin oltanıza rastgelsin :)

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Güzel balık almışsınız tebrik ederim. afiyet olsun.

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    10 numara levrek suyu o nasıl levrek çıkartamıyorsun ordan:) ava geç gidersen olmaz tabi levrohihi tebrikler güzel avlar çıkarmışsın yinede,afiyet olsun:hungry:

not: ilk fotodaki sensen eğer.ki arkadaşınada söylüyebilirsin..o ayakkabı ile şu zamanda tehlikeli olur kayalık üstleri..dikkat..

4. 4443

4443

Teşekkürler dostum daha iyileri senin oltana takılsın ..

5. 4443

4443

Kadir abi levrek evet malesef daha yok sabah suyuna akşam suyuna sürekli denemelerimiz oluyor gecede denemelerimiz oluyor ama henüz daha yok ...

Tanıdığım bir arkadaşım o merayı yoklamaya gelmiş denemelerde bulundu gerek su üstü gerek popper gerek gagalı dalan vs.. ama malesef takip dahi yok ama su bi nebzede olsa değişti ilerleyen günlerde hareketlenmesinden yana umutluyuz ...

Uyarın için ayrıca teşekkür ederim o ayakkabıyı kayalık bölgelerde özellikle giyiyorum altı ince tırtıklı ve kesinlikle kaymıyor düz değil yani olsa zaten giymem yinede dikkatin için tekrar teşekkürler ...

Yorumun içinde tekrar teşekkür ederim sevgiler ...

6. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrikler.

7. Okawango

Okawango Ahmet

Favori Kamış:
    Banax Hercule 360
    Favori Makine:
    Spro Passion 740M,Shimano Exage 2500,Tubertini Vertigo 2500
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum
    Hüseyin bey birşey soracağım izninizle.Bu kurşunlu dip takımı nsıl takılmıyor böyle kayalık yerlerde ? Bunun sıırı nedir acaba ?

8. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Hüseyin kardeşim bu güzel ve bereketli avını tebrik ederim.:) :) :)

9. 4443

4443

Teşekkürler :)

Sevgili Ahmet ;

Öncelikle kayalık bölgede avlanıyoruz ama bölgeyi iyi tanıdığımız için kumluk olan bölgelere atıyoruz genel olarak takılma vs. bu gibi dip yapısına sahip yerlerde hali ile takılmıyor denizde kurşun bırakmaktan yana biri değilimdir bu yüzden avlanacağım yerde mutlaka ignesiz kursunu sadece atış yaparak dip yapısını kontrol ederim ve takılma oldugunda mutlaka rahat edecegim bir nokta bulurum arayışlarım sonucu ...

Çipura genel olarak çok fazla kayalık bölgeleri tercih etmiyor bulundugumuz bolgede, kıyı kesminde genel olarak kumluk ve kırma taşlık bölgelerde daha iyi av veriyor bu yüzden sıkıntı olmuyor sevgiler ...

Teşekkür ederim orhan amca sağol :)

10. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

tebrikler kovayı da doldurmussun karnınıda doyurmussundur.:)

11. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Çok güzel av olmuş, ne az, ne de bazılarımızın yaptığı gibi b.kunu çıkaracak derecede çok, tebrikler.

12. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Tebrikler abi:). Mersinden güzel raporlar gelince daha bi mutlu oluyorum:). Acaba aynı yerdemiydik bugün? Siz orda avlanırken arkanızdan birsürü atçekçi geçiyormuydu:D?

13. 4443

4443

Teşekkürler daha iyileri sizin oltanıza takılsın :)

Teşekkür ederim sağolun ..

Benim gittiğim yerlerde pek at çekçi olmaz (beni saymazsak) tabi hihi

Teşekkür ederim kardeşim mutluluk hepimizin mutluluğudur ortaktır mersinde çipura bereketi devam ediyor önemli olan doğru tercihlerdir biz yinede levrek'ten yana daha çok uğraş veriyoruz ve onu bekliyoruz rastgele :)

14. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Oyyy oyyy oooyyy. İyi ki Levrek yok yokmuş:D Yoksa Çipuralar öksüz kalırmış:D Tebrikler

15. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    abi tebrik ediyorum inşallaah avlarının devamı gelir benim içimden yemli atmak hiç gelmiyor nedense bende hastalık oldu ya sahteyle ya sahteyle başka bir olta takımı kullanmak istemiyorum ya bu gün ve dün deli oldum abi su bukadar elverişli iken levreğe bu kadar güzel iken 1tane levonun gelip kaynatmaması çok garibime gidiyor neden gelmiyor bu balıklar kıyıya .. :( tekrar tebrik ediyorum abi rastgele..

16. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    kadir abi Bir Mersin li olarak şu lafın zoruma gitti keşke burda olsan şuranın halini görsen :D değil levrek kaynatan avcı balık yok şu güzelim tabiri caizse levrek suyunda sabah 5:30da mersinin tüm sahilini dolaşarak atçek yapıyorum 7:30 a kadar taki güneş doğunca dönüyorum akşamda tekrarlıyorum ıhh maalesef hiç balık yok ne takip eden ne de bişey 3 gün önce turna yakaladım 2-3 zargana o kadar.

17. 4443

4443

Teşekkürler sinan abi yemli ava pek çıkmıyorum genel olarak levrek peşindeyim hep , ama olta arkadaşımın alışkanlıkları üzerine zaman zaman yemli avlarda gerçekleştiriyoruz özellikle çipura ve karakulak (minekop) zamanlarında sevgiler ..

Merhaba kardeşim ;

Agırlık olarak at çek yapan biriyimdir ve bu iş ciddi anlamda sabır ister levrek eli kulağında yakında mersin'den de levrek raporları görürüz hiç merak etme sadece yılma kafi o anın tadını çıkar ...

Düşün ki genel olarak levrek olmuyan dönemlerde dahi (yerel hariç ) sadece o ortamı yaşamak adına gün doğumu , temiz hava sessizlik sakinlik vs. sabahın 4.30'unda çıkıyoruz saatlerce at çek yapıyoruz vs. bu iş balık almaktan çok oluşturduğun an'dan keyf alma duygusudur hoşçakal :)

18. bazlama

bazlama HASAN

Tebrikler.Bu yıl mersin çupra iyi yapıyor.Tüm avlaklarda çupra alınıyor.Nerdeyse ilk göz ağrımız sargozları özler olduk.Geçen gün 3 kg. levrek yakalandığını duydum,kargı midye ile. Bekliyoruz bakalım.Tekrar tebrik ederim,kıvamında bıraktığınız için...

19. 4443

4443

Teşekkür ederim herşey tadında güzel:rolleyes:

Evet bir kaç gündür liman içerisinde kargı midye ile güzel çipuralar ve arada levrek alan arkadaşlarımız oldu halende devam ediyor..

1.100 grm çipura çok çok uzun zamandır görmemiş duymamıştım ama bu yıl ciddi anlamda çok farklı darısı levrege umarım bu sene oda güzel netice verir adımıza sevgiler :)

20. 4443

4443